fbpx

06 24 24 62 52 info@lentebloesem.com

Marketeer Chantal Bannink

Verjaardagsactie,
speciaal voor jou

Vandaag, woensdag 10 november, ben ik jarig en mag ik 38 kaarsjes uitblazen!

Speciaal om dat te vieren heb ik een speciale verjaardagsactie.
En de prijs is mijn leeftijd 😉

Wil jij marketing leren van A tot Z in 7 eenvoudige stappen?
Lees dan verder…

Voor slechts 38 euro exclusief btw krijg jij een half jaar lang toegang tot de 7 online programmaonderdelen van het Bloeiprogramma.

Marketing Chantal Bannink

Om welke stappen gaat het?

R

Stap 1. Hoe zie je jouw marketing voor je?

Welke ideeën heb je tot nu toe over marketing? Hoe zie je jouw marketing voor je? Hoe wil jij jouw bedrijf laten zien en positioneren?
R

Stap 2. Waarvoor doe je het: jouw doelen

Terug naar het begin: wat zijn je ambities, waar wil je naartoe en hoe vertalen we dat naar concrete, inspirerende en haalbare doelen?
R

Stap 3. Aansluiten bij jouw ideale klant

Wie is jouw doelgroep? Met welke kenmerken kun je perfect rekening houden? Waarom heeft hij/zij jouw producten en diensten nodig en hoe ga je in jouw communicatie naadloos bij hen aansluiten?
R

Stap 4. Welke verhaal vertel jij?

Als je niet heel helder vertelt wat je doet, weet jouw doelgroep niet waarvoor ze bij jou moeten zijn. Ieder bedrijf heeft een verhaal…. wat is jouw verhaal?
R

Stap 5. Een aantrekkelijk aanbod

Uiteindelijk draait alles om je aanbod. Wat heb je te bieden? Welk probleem los jij op voor jouw klanten en wat lever jij hen op?
R

Stap 6. Jouw marketingplan

Welke marketingmiddelen ga je kiezen? Hoe maak je gebruik van je netwerk? Welke nieuwe kanalen wil je inzetten? Wat wordt jouw plan?
R

Stap 7. Structuur

Hoe creëer je een systeem dat zorgt voor structurele zichtbaarheid zonder dat je dagelijks of wekelijks met je marketing bezig hoeft te zijn?

Doe je mee?

Je hebt direct toegang tot alle kennis, tools en opdrachten die online voor je klaar staan. Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving en mag daar alle modules doorlopen. Ik leg je uit hoe marketing werkt en je gaat zelf actief aan de slag met de werkboeken. Je begint bij het begin. De basis. Scherp krijgen waar je het voor doet, wat je doelen zijn. Om vervolgens in te zoomen op jouw ideale klant, het verhaal dat je vertelt en het aanbod dat je doet. Ik help je met meerdere opdrachten in de werkboeken om bijvoorbeeld je ideale klant scherp te krijgen, maar ook om je klantbelofte op papier te zetten. En tot slot dit vast te leggen in een marketingplan, of beter een marketingsysteem. Een systeem dat zorgt voor structuur. Klinkt goed?

Let op: dit aanbod is alleen voor de echte doeners.
Ik ga je niet achter de broek aanzitten. Jij moet het doen.

Eén van de deelnemers die hiermee zelf aan de slag ging stuurde mij een mail over de opdracht met persona’s voor haar ideale klant:

“De opdrachten zijn gelukt! Had niet gedacht dat ze me zoveel inzichten zouden geven. Ik heb 3 persona´s uitgeschreven. Vooral hun angsten en onzekerheden had nog niet eerder zo bekeken, het was erg nuttig.”

Ben jij er bij?

Je gaat je bedrijf beter zichtbaar maken, een systeem creëren dat tijd bespaart en leren wat werkt voor jou en jouw bedrijf.

Meld je hieronder aan door het formulier in te vullen.

Chantal Bannink Marketing

Aanmelden voor mijn verjaardagactie doe je door dit formulier in te vullen ⤵

PS dit aanbod is alleen vandaag (10 november 2021) geldig.