fbpx
Chantal_Bannink_Marketingspecialist_Eventmanager

Referenties

Dit zeggen klanten over mij

Chantal heeft voor onze praktijken in Tiel en Zutphen een vormende en coördinerende rol gespeeld in de realisatie van een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een marketing-plan. Ze heeft dat gedaan samen met een aantal andere disciplines binnen haar netwerk. Binnen deze samenwerking zorgde Chantal altijd voor overzicht, een duidelijk tijdspad en stuurde bij waar nodig. Na de realisatie van bovenstaande draagt Chantal zorg voor een “on-going” marketing proces zodat wij als zorgverleners op dit vlak volledig ontzorgt worden maar tegelijkertijd betrokken blijven. Tot slot is Chantal vooral een ontzettende fijne vrouw om mee samen te werken; doortastend, kundig, invoelend en een gezonde dosis humor.

Ivar Schenk

Chiropractor & mede-praktijkhouder , Chiropractie Tiel Zutphen

Rust, dat ervaar ik vooral door het volgen van de online social media training. De manier van content verzamelen, zoals Chantal je die leert, past goed bij mij. Heel fijn om nu een aantal berichten klaar te hebben staan in een kalender en op 1 moment verschillende foto’s in Canva te maken. Het allerprettigst vind ik om te zien hoe Chantal zichzelf blijft. Dat er niet teveel poespas en dure praatjes bij zitten. Juist de kracht van jezelf blijven steunt mij om ook dit social media verhaal op mijn eigen manier vorm te gaan geven.

Hennie Kuindersma

Eigenaar, Hennie Kuindersma, coach voor moeders met zonen

In de fijne en praktische social media training neemt Chantal je stap voor stap mee in de diverse social media kanalen die er bestaan en hoe je deze kan inzetten op een zodanige manier dat je jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt. Daarnaast geeft ze tips over het opzetten van een contentkalender wat je helpt om jouw content op een efficiënte manier te delen.

Isla Sint-Bouwman

Marketingadviseur, Frisse Blik

Chantal heeft ons vanaf het begin tot aan nu ontzettend fijn en goed begeleid. Onder welke naam verder, welke uitstraling, doelgroepen, jaarplanner, wat vindt het personeel belangrijk. Chantal heeft ons met de juiste mensen/bedrijven in contact gebracht, zodat er snel kon worden gehandeld. Ze denkt echt over alles na en mee. En nog steeds…

Jolanda Harmsel

Medewerkster, Eten bij Huzen

Prettige samenwerking, heldere en duidelijke uitleg. Goede ondersteuning om social media te structureren

Ruben Hopster

Eigenaar, FysioPro

Chantal heeft ons bedrijf Zakelijk in Beeld geholpen in de opstartfase. Ze heeft de klantreis in beeld gebracht, en de marketing rondom de lancering gecoördineerd. We hebben prettig samen gewerkt, Chantal bracht overzicht in een voor ons hectische periode, fijn!

Harmke Oudenampsen

Eigenaar, Zakelijk in Beeld

Chantal ondersteunt me op een heel prettige en praktische manier bij het opzetten van structurele marketingactiviteiten en de zichtbaarheid van mijn bedrijf. Nu ik met Chantal werk, gebeurt er wat. Ik heb een sparringpartner en kom niet meer in de verleiding om het telkens weer vooruit te schuiven. Mijn ideeen had ik al, nu komt de concrete uitvoering die daarbij hoort ook van de grond. Superfijn om dat met een ervaren marketingcoach te doen!

Agnes Folkersma

Eigenaar, Tekst die Spreekt

Na een video date met Chantal Bannink van LenteBloesem heel veel praktische tips gekregen om met social media aan de slag te gaan. Ik heb er weinig ervaring mee, maar dankzij de presentatie die zij mij online gaf “durf” ik actie te ondernemen op dat gebied. Hele fijne ondersteuning, dus zeker een aanrader om je bedrijf op de kaart te zetten.

Esther Bruggeman

Eigenaar , Eigen kracht in beeld

Ik kwam bij Lentebloesem terecht omdat ik merkte dat de losse dingen die ik deed op marketinggebied wel oké waren, maar dat het geen volledig complementair geheel was. In het Bloeiprogramma stelt Chantal Bannink heldere vragen, die ervoor zorgen dat je jouw basis met nieuwe ogen gaat bekijken. De feedback, de mogelijkheid voor extra vragen en de extra kennis die Chantal vervolgens deelt in de regelmatige Q&A’s waren heel waardevol en voorkwam dat ik vastliep. Het Bloeiprogramma gaf me overzicht, rust en een duidelijk plan. Waardoor ik consequent aan mijn marketing ging werken en ik meteen betere resultaten behaalde!

Giza Willemsen – de Jong

Eigenaar, Nos Juntos – sterk in gezin en werk

De online training van LenteBloesem is zeker aan te bevelen als je nog niet zoveel inzicht hebt in het social media gebeuren, meer zichtbaar wil worden en meer klanten wil aantrekken voor je onderneming of praktijk. Het is duidelijk, erg praktisch en het zet je direct aan tot actie. Ik ben me door deze training veel meer bewust geworden van mijn eigen handelen, mijn visie en mijn missie. Maar ik heb ook inzicht gekregen in hoe krachtig dit medium kan zijn. En dat als je het doet met een goed doordacht plan het niet eens zoveel tijd kost. Het is voor mij zeker een hele waardevolle aanvulling geweest. 

Renate Meilink

Coach/ Trainer, Zonnig-Coaching

Chantal heeft ons geholpen bij het in beeld brengen van o.a. de kernwaarden, doelgroep en klantenreis voor onze workshop. Puntsgewijs gingen we te werk en daardoor kwamen we makkelijker tot de kern. Chantal werkt gestructureerd en heeft ons structuur gebracht tijdens de sessies.

Chanine Krisman

Personal shopper & kledingcoach, Stijl op Peil

Geweldige steun bij het opstarten van de nieuwe praktijk op het gebied van social media!

Christina van der Meulen

Eigenaar, De Deventer Tandartspraktijk

De opdrachten ‘wil je proberen één van onze bedrijven te verbreden en zichtbaarder te maken in de directe omgeving van Holten’ en ‘wil je hierbij de medewerkers intensief betrekken, zodat er een grotere betrokkenheid ontstaat’ heeft Chantal fantastisch opgepakt. Van één op één gesprekken tot groepsgesprekken inclusief het maken van moodboards door de medewerkers. Het resultaat – Eten bij Huzen (voorheen Plaza Holten) – staat als een huis. De reactie van bestaande en nieuwe klanten zijn lovend! Chantal, dank voor je inzet en de puntjes op de i te houden, zodat wij samen op koers bleven om tot het prachtige resultaat te komen wat er nu staat.

Erik Huzen

Eigenaar, Eten bij Huzen

Chantal beschikt over een flinke dosis kennis als het gaat om social media marketing. Ze is een prettige sparringpartner in het communicatievak. Ze reikt praktische tools aan om je content snel & crossmediaal weg te zetten. Het is prettig om met Chantal samen te werken!

Kristel Veltkamp

Eigenaar, Redboots

Omdat ik niet zo goed ben in mijn bedrijf voldoende consistent online zichtbaar maken heb ik Chantal’s hulp ingeroepen. Door te starten met een strategiesessie kreeg ik al mijn doelen goed op een rijtje. In de begeleidingssessies daarna hebben we dit uitgewerkt in acties. Chantal brengt overzicht en structuur en vertaalt dit naar een heldere workflow. Nu ben ik beter in staat om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Top Chantal!

Marja Poldermans

Eigenaar, Blauwe Stokstaart & Poldermans Fotografie

Langere tijd had ik in mijn hoofd om te beginnen met bedrijfsaankleding en het opzetten van een webshop. Oké leuk, maar hoe pak ik dat aan, dacht ik. Eén ding had ik voor mijzelf duidelijk; als ik begin, wil ik het direct goed doen. Dit kon ik niet alleen, dus kwam ik terecht bij LenteBloesem. Na een fijn kennismakingsgesprek kon ik direct aan de slag met het uitwerken van mijn missie en visie. Op een later moment hebben wij elkaar ontmoet tijdens een strategiesessie. Dit was erg verhelderend om een heel concreet beeld te krijgen van mijn toekomstige klant. Daarnaast heeft Chantal mij veel handvatten gegeven om mijn bedrijf en website goed en duidelijk neer te zetten.

Esmee ten Have

Eigenaar, Next Trend

Deze training is goed inzetbaar voor iedereen; je kunt eruit halen wat voor jou handig, belangrijk en inzetbaar is! Er zitten veel tips & tricks in, die ik passend en eigen kan maken bij mijn onderneming. Het filmpje waarin Chantal laat zien hoe zij berichten plaatst, vond ik het fijnst, omdat ze daarin haar werkwijze laat zien. Kortom; heel waardevol!

Willeke Coster-Aaltink

Tekstschrijver, SchrijfWijs

Chantal is een echte aanpakker en houdt van regelen. Ze heeft een zeer pro-actieve instelling en gaat recht op haar doelen af. Tijdens onze samenwerking heb ik erg prettig met Chantal gewerkt. Ze pakt zaken snel op en over. Vriendelijk en zeer behulpzaam. Bovenal is Chantal een erg sociaal en gezellig persoon.

Marlou Verweij

Marketing- & communicatiespecialist, Vereniging van Keurslagers

Chantal helpt mij om mijn ambacht klompen maken in een leuk jasje te steken. Zij doet dit op een zeer professionele manier. Ben zeer enthousiast over haar. Je kunt gerust met haar in zee gaan.

Martin Dijkman

Klompenmaker, Dijkman Klompen-atelier

Chantal heeft ons met haar marketing- en communicatievaardigheden geholpen bij het realiseren van diverse projecten binnen de Vereniging van Keurslagers. Chantal is accuraat, heeft kennis van zaken en is doortastend in haar werk. Kortom erg prettig om mee samen te werken.

Denis Hoogeveen

Marketing Brand Manager, Vereniging van Keurslagers

We zochten een ondernemer die Pongers meer, beter en structureler zichtbaar kan maken. Chantal vult dit met Lentebloesem heel goed in. Daarnaast geeft ze degelijk advies over hoe we beter vindbaar zijn voor de klanten die bij ons passen. Haar pro-actieve werkhouding heeft ons blij verrast.

Jan Hendrik Pongers

Eigenaar, Pongers Precisie-Sloop

Ik heb de samenwerking met Chantal als zeer prettig en professioneel ervaren. In het kader van Boer-Burger binding heeft Chantal geholpen bij het coördineren en opmaken van een draaiboek voor de zogenaamde winkelactivaties. Het resultaat is een briefing voor betrokkenen en een draaiboek voor het zelfstandig uitvoeren van een winkelactivatie.

Roelof Wijma

Programmaleider Duurzame Melkveehouderij, Royal Bel Leerdammer

Chantal is super enthousiast en denkt goed met je mee,
waardoor je gerichte stappen kunt zetten.

Karin Wolters

Eigenaar , Wolters Ontwerp

Chantal heeft kennis, plus het mooie is ‘ze bekijkt zaken van de andere kant’. Hierdoor kom je tot nieuwe inzichten, inzichten die je zelf niet kan verzinnen. Erg positief!

Rik Stoevenbelt

Eigenaar, AutoAfleveren.nl

Ga voor meer referenties naar