fbpx
Zakelijk in Beeld

Zakelijk in Beeld

In april 2019 lanceerden Harmke Oudenampsen en Marije Alma hun nieuwe bedrijf. Zakelijk in Beeld is het trainingsbureau dat je leert jouw verhaal in beeld te vertellen. Harmke & Marije combineren jarenlange ervaring in journalistiek en televisienieuws, kennis van de nieuwste ontwikkelingen over filmen met je smartphone en tien jaar ervaring in het geven van presentatie- & (social)mediatraining.

In de opstart heb ik Zakelijk in Beeld geholpen met het aanbrengen van een gestructureerde werkwijze. Door het invullen van de klantreis is het proces in beeld gebracht. En dat hebben we vertaald naar een heldere werkwijze met behulp van de tool Trello. Daarnaast heb ik diverse marketing middelen opgezet; nieuwsbrieven in Mailchimp, evaluatieformulieren met behulp van Google Forms en voor sales een eenvoudig en overzichtelijk CRM-systeem in Trello.

 

“Chantal heeft ons bedrijf Zakelijk in Beeld geholpen in de opstartfase. Ze heeft de klantreis in beeld gebracht, en de marketing rondom de lancering gecoördineerd. We hebben prettig samen gewerkt, Chantal bracht overzicht in een voor ons hectische periode, fijn!”

Harmke Oudenampsen
Eigenaar, Zakelijk in Beeld