fbpx
Germo Logistiek - Lancering Website

Website lancering Germo Logistiek

In aansluiting op de realisatie van de website organiseerde Germo Logistiek een speciaal medewerkers event voor de lancering van deze nieuwe website. Tijdens dit event werden de medewerkers van Germo Logistiek ontvangen met koffie en taart, konden ze bijpraten met bekende en nieuwe collega’s en werden ze geïnformeerd over het nieuwe materiaal. De inwendige mens kon worden versterkt door een lekkere hap van de snackwagen. En er werd een groepsfoto gemaakt van alle aanwezige chauffeurs.

Tijdens het officiële moment presenteerde de directeur de laatste ontwikkelingen en het traject tot de realisatie van de nieuwe website. Daarna vond de lancering van de nieuwe website plaats door de nieuwe bedrijfsfilm te laten zien en een aftelmoment. Aan het eind van het event kreeg iedereen een leuke give-away: een broodtrommel met logo van Germo Logistiek.

Voor dit event maakte ik een draaiboek op basis van het programma. In de voorbereidingsfase stelde ik een planning tot aan het event op. Op de dag zelf coördineerde ik het event. En na afloop verzorgde ik de interne en externe communicatie door middel van een aantal mailingen en social media berichten.

“Chantal heeft Germo Logistiek geholpen met het opzetten van een marketingplan. Hoe willen we als Germo Logistiek ons profileren? Hoe kunnen klanten en potentiele nieuwe collega’s ons vinden? Wat hebben we hiervoor nodig? We zijn samen met LenteBloesem begonnen met het opzetten van een nieuwe website. Het resultaat mag er zijn! Wij zijn er apetrots op. Samen met onze medewerkers hebben we het “live gaan” van de site gevierd met een evenement wat georganiseerd is door LenteBloesem tevens een van haar specialiteiten. Alles was prima geregeld en we hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren. ”

Emiel Jansen
Directeur, Germo Logistiek