fbpx

PORTFOLIO >

Vereniging van Keurslagers

Verstand van lekker vlees

Vereniging van Keurslagers

Het vakblad ‘De Keurslager’ is een magazine voor en door Keurslagers, dat zorgt voor verbinding tussen Keurslagers.

In opdracht van de Vereniging van Keurslagers verzorg ik de bladcoördinatie van het vakblad. Dit houdt in dat ik de informatie binnen de vereniging verzamel, teksten schrijf of redigeer. Ook het afnemen van interviews bij Keurslagers behoort tot de taken. Vervolgens verwerk ik dit in artikelen voor de vaste rubrieken.

Zodra alle input klaar is, informeer ik de studio over de opmaak. De drukproeven controleer ik om uiteindelijk een definitieve drukopdracht te geven. Interne communicatie met medewerkers van de Vereniging en externe communicatie met Keurslagers en partners maken deze opdracht heel veelzijdig en ontzettend leuk om te doen.

Interessant?

Wil je ook je marketing in vertrouwde handen? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.

Keurslager

“Chantal heeft ons met haar marketing- en communicatievaardigheden geholpen bij het realiseren van diverse projecten binnen de Vereniging van Keurslagers. Chantal is accuraat, heeft kennis van zaken en is doortastend in haar werk. Kortom erg prettig om mee samen te werken.”

Denis Hoogeveen
Marketing Brand Manager, Vereniging van Keurslagers

“Chantal is een echte aanpakker en houdt van regelen. Ze heeft een zeer pro-actieve instelling en gaat recht op haar doelen af. Tijdens onze samenwerking heb ik erg prettig met Chantal gewerkt. Ze pakt zaken snel op en over. Vriendelijk en zeer behulpzaam. Bovenal is Chantal een erg sociaal en gezellig persoon.”

Marlou Verweij
Marketing- & communicatiespecialist, Vereniging van Keurslagers