fbpx
Studio Noell

Studio Noëll

Bedrijf

Studio Noëll is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren en beheren van content voor ondernemers in de regio Twente. In plaats van het aanbieden van standaard pakketten, hanteert Studio Noëll een zorgvuldige werkwijze die volledig is afgestemd op de specifieke behoeften van haar klanten. Voordat ze ook maar iets publiceert, neemt Studio Noëll de tijd om de klant en de essentie van het bedrijf van de klant te leren kennen. Ze gaat persoonlijk bij klanten langs, om de sfeer te proeven, de ervaring te beleven en optimaal in te spelen op wat op dat moment cruciaal is voor hun bedrijf.

Ondernemersvraagstuk

Noëll stond als startende ondernemer voor verschillende uitdagingen en wilde met een frisse kijk de mogelijkheden verkennen om haar bedrijf nog succesvoller te maken. Ze zocht naar een groeiroute die elementen zoals marketing, sales, doelstellingen en organisatieplanning omvatte.

Aanpak

Een coachingstraject van 5 sessies inclusief het ontwikkelen van een marketingstrategie, verkoopaanpak, financiele doelstellingen en organisatieplanning.

“Erg blij Chantal ontmoet te hebben! Ik ben startende ondernemer en liep tegen bepaalde onderwerpen aan waar ik graag advies over zou willen helpen. Ik ben een traject aangegaan met Chantal en we hebben al mijn onderwerpen behandeld. De sessies waren effectief, verhelderend en ik keek er altijd weer naar uit! Inmiddels heb ik mijn bedrijf goed opgericht en ben ik zeker van al mijn zaken. Ontzettend bedankt!”

Noëll Slot
Eigenaar, Studio Noëll

Interessant?

Wil je ook met mij werken aan jouw actieplan en een goed marketingfundament neerzetten? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.