fbpx
1200x900_Website_Projecten_Pastorale_Coaching

Burggraaf 
Pastorale Coaching

Social Media Zakelijk

Social media voor Pastorale Coaching

Met haar eigen bedrijf – Burggraaf Pastorale Coaching – coacht Liesbeth Burggraaf christelijke vrouwen op basis van het pastoraat. Ze biedt deze vrouwen handvatten om verder te komen in het leven met God als basis. Jaap de Schipper van Brandmade heeft een prachtige website voor haar gebouwd en daarmee staat de basis als een huis.

Online zichtbaarheid door social media

Liesbeth wilde social media inzetten en was begonnen met mijn online social media training. En toch lukte het haar niet om daadwerkelijk over te gaan tot actie. Ze twijfelde of ze het wel goed deed en wist niet goed welke knoppen ze waarvoor moest gebruiken.

Persoonlijke hulp bij social media

Liesbeth nam contact op met Lentebloesem voor 1-op-1 hulp bij social media. Hulp om verder te komen en online zichtbaar te worden. Ik legde Liesbeth uit dat we gedurende 3 fysieke trainingsmomenten de diepte in zouden gaan met de social media kanalen die voor Liesbeth interessant zouden zijn. Naast de theorie over algoritme, bereik, betrokkenheid en interactie lag de nadruk met name op het plaatsen van de berichten en het goed in richten van de profielen per kanaal.

De social media training

De trainingsmiddag vonden plaats bij Secretary Solutions in Holten. In een fijne vergaderruimte konden we vanwege de coronamaatregelen voldoende afstand bewaren door gebruik ta maken van een tweede scherm. In de training nam ik Liesbeth stap voor stap mee door het social media landschap en kreeg Liesbeth een helder en duidelijk antwoord op haar vragen. Tussen de trainingsmomenten in ging Liesbeth zelf aan de slag met het plaatsen van content op social media en bij vragen, stelde ze deze via de app of mail en werd ze gelijk geholpen, zodat ze snel weer verder kon.

Meer impact met een social media kalender

Wat Liesbeth vooral geholpen heeft, waren de tips over het werken met een social media kalender. Dat zorgde ervoor dat Liesbeth structuur kreeg in de berichten die ze wilde plaatsen, dat ze berichten plaatst die van toegevoegde waarde zijn en die bijdragen aan de boodschap die zij als onderneemster wil vertellen.

Met plezier social media inzetten

Het inzetten van social media voor de online zichtbaarheid van Liesbeth haar bedrijf kost haar nu veel minder tijd en ze voelt zich nu niet meer zo gefrustreerd. Sterker nog: ze is het zelfs leuk gaan vinden!

“De social media training van LenteBloesem is echt een aanrader voor iedereen die niet weet waar ze moeten beginnen met social media inzetten voor hun eigen bedrijf en voor iedereen die twijfelt welke knoppen ze daarvoor moet gebruiken.”

Liesbeth Burggraaf
Eigenaar, Burggraaf Pastorale Coaching

Interessant?

Wil je ook 1-op-1 werken met mij en meer leren over social media? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.