fbpx
Social media beheer uitbesteden voor Krommedijk Lichtreclame & Signing

Social media uitbesteden

Krommedijk Lichtreclame & Signing

Social media uitbesteden – Krommedijk Lichtreclame & Signing

Krommedijk Lichtreclame & Signing

Krommedijk Lichtreclame & Signing is dé reclamespecialist in Almelo en omgeving. Al sinds 1991 verzorgen zij communicatie oplossingen voor het MKB. Denk daarbij aan neon / led gevel reclame (lichtbakken), gevel belettering, reclame zuilen, interieur bewegwijzering, raam folies, fotobehang, textielframes en peesdoeken.

Betere online zichtbaarheid

De aanleiding voor eigenaar Paul Krommedijk om contact met me op te nemen was zijn wens om social media consistenter en beter in te zetten. Online zichtbaarheid in deze tijd is essentieel en op dat vlak liet Paul kansen liggen. Hij wist niet goed hoe te beginnen en welke content hij wilde delen. Daarbij wilde hij naast de zakelijke markt ook de particuliere markt benaderen met de vele producten uit zijn webshop.

Online design tool voor bedrukkingen van vele doek- en pvc materialen

Van canvas doeken tot foto’s op plexiglas en van visitekaartjes tot spandoeken. Al deze producten zijn eenvoudig te bestellen in de webshop van Krommedijk Lichtreclame & Signing. En als allround reclamespecialist bieden ze graag persoonlijke service. Is er hulp nodig, dan is dit met een belletje snel geregeld.

Social media content

De website van Krommedijk Lichtreclame & Signing vormde een goede basis voor de social media berichten. De informatie van de website heb ik vertaald in content voor social media. Daarbij heb ik thema’s als uitgangspunt genomen. Een thema dat gaat over Krommedijk (over ons), een thema die het productaanbod laat zien, maar ook een thema dat gebaseerd is op projecten en klantreferenties.

Een content kalender voor social media

Het plan van aanpak resulteerde in een content kalender voor social media:

✓ Berichtenplanning voor 3 maanden
✓ Op basis van 1 bericht per week
✓ Ingedeeld in verschillende thema’s
✓ Inclusief teksten en Canva account met opgemaakte afbeeldingen in huisstijl
✓ Formaat afbeelding is 1080×1080 en te gebruiken voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn

Contentverspreiding

Naast het maken van de content mocht ik voor Paul Krommedijk ook de contentverspreiding verzorgen. Hiermee koos Paul voor het uitbesteden van zijn social media. De verschillende kanalen worden hierbij door mij beheerd en berichten worden altijd afgestemd en met goedkeuring geplaatst. Door het rechtstreekse contact dat er met mij is als marketingspecialist zijn er korte lijnen. 

Voordelen van het uitbesteden van social media

De voordelen van het uitbesteden van social media voor Krommedijk Lichtreclame & Signing zijn:

• Professionele en sterke online uitstraling
• Structurele social media marketing aanpak
• Actuele kennis ter beschikking over online marketing van een ervaren marektingspecialist
• Verbetering van de online zichtbaarheid passend bij het bedrijf

Ook je social media uitbesteden?

Wil je ook je social media uitbesteden en in vertrouwde handen neerleggen? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.

Liever zelf aan de slag met social media. Lees dan meer over de 1-op-1 social media training die Liesbeth Burggraaf volgde.