fbpx
Shift Events Bars Catering

Shift

Bedrijf

Shift: Mobiele én uitklapbare feestlocatie die naar je toe komt. Shift is dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een unieke en flexibele feestlocatie die naar je toe komt. De innovatieve Shift bar maakt van elke locatie een regelrechte feestbestemming. De bar is volledig mobiel en kan gemakkelijk op elke gewenste locatie worden geplaatst. Aanvullend zijn er drank- en cateringmogelijkheden van Slagerij Visschedijk.

Ondernemersvraagstuk

Niels Visschedijk van Shift heeft Chantal benaderd om ondersteuning te bieden bij het realiseren van groei voor Shiftbars. Met het oog op het vergroten van de impact van Shiftbars, heeft Chantal een voorstel gedaan voor het ontwikkelen van een groeiplan. Het groeiplan bevat activiteiten die essentieel zijn om de gewenste groei voor dit concept te realiseren.

Aanpak

In twee sessies hebben we gezamenlijk de activiteiten van het groeiplan verder uitgewerkt. De eerste sessie richtte zich op het product, terwijl de tweede sessie gericht was op de klant. Tijdens deze sessies hebben we een persona ontwikkeld aan de hand van het personawerkboek van de personaworkshop, powered by Redboots en LenteBloesem.

Na het afronden van deze sessies heeft Niels zich gericht op de website van Shift. Hierbij zijn de webteksten geschreven door Kristel Jansen.

“Goed geholpen met ons concept/bedrijf shiftbars! We zijn samen de goede richting ingegaan voor een betere toekomst.”

Niels Visschedijk
Eigenaar, Shift

Interessant?

Wil je ook met mij werken aan jouw groeiplan en een goed marketingfundament neerzetten? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.