fbpx
Royal Bel Leerdammer

Royal Bel Leerdammer

In opdracht van Royal Bel Leerdammer organiseerde ik twee supermarkt winkelactivaties. Royal Bel Leerdammer faciliteerde deze acties voor deelnemers van Boert Bewust, waar zij partner van zijn. Dit hield in dat de supermarktactie plaats vond voorafgaand aan een evenement van de betreffende veehouder. Het uitdelen en laten proeven van blokjes kaas was een eerste aanknopingspunt om consumenten uit te nodigen voor het evenement van de veehouder. Op dát moment kon de boer de burger informeren over zijn evenement en hem enthousiasmeren om te komen. Royal Bel Leerdammer zorgde voor een demomeubel en de producten voor de proeverij.

Vanuit LenteBloesem | Marketing & Events stelde ik de briefing voor de veehouder op, was ik aanwezig bij de op- en afbouw en coördineerde ik de uitvoering van de winkelactie. Ook ontwikkelde ik een draaiboek voor deze winkelactivatie. Het doel van dit draaiboek was dat Royal Bel Leerdammer in de toekomst winkelactivaties kan inzetten zonder tussenkomst van een bureau.

 

“Ik heb de samenwerking met Chantal als zeer prettig en professioneel ervaren. In het kader van Boer-Burger binding heeft Chantal geholpen bij het coördineren en opmaken van een draaiboek voor de zogenaamde winkelactivaties. Het resultaat is een briefing voor betrokkenen en een draaiboek voor het zelfstandig uitvoeren van een winkelactivatie.”

Roelof Wijma
Programmaleider Duurzame Melkveehouderij, Royal Bel Leerdammer