fbpx

06 24 24 62 52 info@lentebloesem.com

Praktische marketingondersteuning voor UNN Personeel

Praktische marketingondersteuning voor UNN Personeel

Praktische marketingondersteuning

UNN Personeel

UNN Personeel vindt vast werk voor werkzoekenden of een passende medewerker voor opdrachtgevers. Ze zijn specialist in de land- en tuinbouw, groenvoorziening, bouw, grond, weg- en waterbouw en techniek.

Passie voor werk en oog voor personeel

UNN personeel wil een flexibele, sterke en gezonde regionale economie creëren, waarin vraag en aanbod van werk en arbeid naadloos op elkaar aansluiten. Op hun nieuwe website www.unnpersoneel.nl vertellen ze daar alles over. De website is gemaakt door Arnaud Mooij van Mooijer Graphic en de teksten zijn geschreven door Agnes Folkersma van Tekst die Spreekt.

Praktische marketingondersteuning

En toen kwam het punt dat de website van UNN Personeeel staat als een huis. En dan? Hoe ga je dan verder? Waar vertel je je verhaal? Welke kanalen kies je? Hoe krijg je structuur in al je ideeën? En wat wordt je plan van aanpak? UNN Personeel was op zoek naar een praktische oplossing en die hebben ze gevonden in het uitbesteden van hun marketing aan LenteBloesem. Dat betekent dat LenteBloesem UNN Personeel helpt waar en wanneer ze het nodig hebben. Met als resultaat een goede marketing inzet door een professional en meer focus op de kernactiviteiten door de mensen van UNN Personeel.

Marketingadvies op maat

Als onafhankelijk marketingbureau denkt LenteBloesem mee met UNN Personeel en doet alles in samenspraak met ze. Er is altijd rechtstreeks contact met LenteBloesem over de praktische uitvoering van de marketing. UNN Personeel kan gebruik maken van de actuele kennis van online marketing en adviezen en tips komen pro-actief vanuit LenteBloesem en haar netwerk van diverse specialisten. Alles met als doel het beste resultaat voor UNN Personeel.  

Online zichtbaarheid

Eén van de vraagstukken van UNN Personeel was de online zichtbaarheid. Want met alleen een nieuwe website trek je nog geen bezoekers naar je website. Door LenteBloesem is een contentstrategie opgezet voor social media om consistent en consequent zichtbaar te zijn. Deze strategie bestaat uit een combinatie van organische en betaalde content. De resultaten worden onder andere in kaart gebracht met Google Analytics. Met een dashboard in de Google Data Studio kan UNN Personeel ten alle tijden de resultaten van de online strategie monitoren. Data marketing specialist Angela Klenner heeft deze taken op zich genomen.

Marketing werkzaamheden

De werkzaamheden door LenteBloesem maken de marketing van UNN Personeel heel concreet en bestaan uit:

• de coördinatie van de vacatures, geschreven door Tekst die Spreekt en vormgegeven door Mooijer Grapic voor zowel offline als online gebruik;

• het verzorgen van de social media marketing door het opstellen van een social media kalender aan de hand van verschillende thema’s met pakkende teksten en afbeeldingen in lijn met de huisstijl;

• het ontwikkelen en versturen van nieuwsbrieven met Mailblue;

• het monitoren en bijsturen van de online marketing strategie met behulp van Google Analytics specialist Angela Klenner. 

Een gestructureerde aanpak en concrete plannen

De praktische marketingondersteuning van LenteBloesem zorgt bij UNN voor online zichtbaarheid, op een manier die bij ze past en met een duidelijke boodschap. Daarnaast is er overzicht gecreerd, er zijn concrete doelen en een heldere werkwijze. De creatieve ideeën worden omgezet in concrete plannen met onderbouwde keuzes en een realistische planning. Een gestructureerde aanpak resulteert in meer traffic naar de website van UNN Perosneel.

Interessant?

Wil je ook werken met mij en je marketing in vertrouwde handen neerleggen? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.