fbpx

PORTFOLIO >

Fysio Den Papendiek Groenlo

Fysiotherapie, oefentherapie, gezondheid

Den Papendiek Groenlo | Fysiotherapie en Cesar Oefentherapie

Klachtenvrij bewegen. Weer volop dúrven bewegen. Weer meer kúnnen bewegen. De zorgspecialisten bij Den Papendiek Groenlo helpen je daarbij. Fysiotherapie en Cesar Oefentherapie dat is waar ze goed in zijn. Een vertaalslag maken naar hun online marketing konden ze wel hulp bij gebruiken. Via Guido Reusen van Financieel Doordacht kwam ik in contact met Sjoerd en Bas van Fysio Den Papendiek. Voor deze opdracht stelde ik een projectteam samen. Met Tekstschrijver Agnes Folkersma van Tekst die Spreekt en Jaap de Schipper van Brandmade klaarden we de klus voor dit online marketing vraagstuk van Fysio Den Papendiek. 

Fysio Den Papendiek

Betere zichtbaarheid voor de fysio praktijk

Door middel van online marketing hebben we als projectteam de praktijk van fysiotherapie Den Papendiek beter zichtbaar gemaakt voor potentiële klanten. Er zijn verschillende manieren waarop we met de online marketing een bijdrage hebben geleverd aan het succes van de fysiotherapiepraktijk.

  1. Website realisatie: Met het projectteam hebben we het concept van de nieuwe website ontwikkeld, inclusief de doelstellingen, doelgroep, functionaliteit en de algehele visie voor de website en het ontwerp van de lay-out, kleurenschema’s, typografie en afbeeldingen.
  2. Website optimalisatie: De nieuwe website van de fysiotherapiepraktijk hebben we geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat de praktijk hoger in de zoekresultaten verschijnt. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten sneller de praktijk vinden en eerder geneigd zijn om een afspraak te maken.
  3. Sociale media: Door aan de hand van een social media kalender actief te zijn op sociale media, brengen we Fysio Den Papendiek onder de aandacht brengen bij een groot publiek, genereren we naamsbekendheid en bereiken potentiële klanten.

Deze online marketing aanpak heeft een positief effect hebben op de zichtbaarheid van een Fysio Den Papendiek. We meten de resultaten, zodat we de opbrengst van onze online marketinginspanningen weten en kunnen optimaliseren.

Interessant?

Wil je ook je marketing in vertrouwde handen? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.

“Voor onze praktijk wilden wij een vernieuwde online omgeving. Vooral de website, maar ook de sociale media. Chantal heeft ons hier fantastisch bij geholpen. Zij heeft ons een hoop werk uit handen gehaald en samen met het projectteam zijn we tot een mooi resultaat gekomen! We zijn super blij met onze nieuwe website!”

Bas Bruinewoud
Eigenaar, Fysio- en oefentherapie Den Papendiek