fbpx
Blauwe Stokstaart - Marja Poldermans

Marja Poldermans Fotografie

Met fotografie mensen in beeld brengen, dat is wat Marja kenmerkt. Maar Marja Poldermans is meer dan dat. Dat bleek wel toen ik samen met Marja in een strategiesessie haar ideeën en ondernemersdoelen besprak. We zijn een traject aangegaan, waarin ik Marja begeleid om een concrete vertaalslag te maken naar continue zichtbaarheid.

Ondertussen volgde Marja de opleiding tot grafisch vormgever en ontwierp ze een prachtige huisstijl voor haar nieuwe handelsnaam Blauwe Stokstaart. In het traject dat Marja bij mij volgt hebben we op regelmatige basis een marketingsessie, waarin ik overzicht, structuur en een heldere werkwijze creëer. Marja zet dit vervolgens in op een manier die bij haar past en stelt haar zichtbaarheid niet langer uit.

“Omdat ik niet zo goed ben in mijn bedrijf voldoende consistent online zichtbaar maken heb ik Chantals hulp ingeroepen. Door te starten met een strategiesessie kreeg ik al mijn doelen goed op een rijtje. In de begeleidingssessies daarna hebben we dit uitgewerkt in acties. Chantal brengt overzicht en structuur en vertaalt dit naar een heldere workflow. Nu ben ik beter in staat om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Top Chantal!”

Marja Poldermans – Eigenaar, Blauwe Stokstaart & Poldermans Fotografie