fbpx

PORTFOLIO >

Germo Logistiek

Vloeiend in logistiek!

Germo Logistiek

Wat begon met een vraag over de inzet van social media eindigde in een geheel nieuwe website. Germo Logistiek is meer dan een RMO transporteur. Ze zijn specialist in vloeibaar tanktransport. Naast het RMO transport vervoeren ze ook vloeibare levensmiddelen en veevoerproducten. Op de oude website stond niet meer goed omschreven wie ze zijn en wat ze doen.

In een traject waarbij ik de realisatie van de nieuwe website begeleidde kwamen alle aspecten aan bod. Startend bij strategie, gevolgd door vormgeving en resulterend in activatie. Agnes Folkersma van Tekst die Spreekt schreef de webteksten, Michel Velderman van Machines in Beeld verzorgde de fotografie van het RMO, feed en food materiaal en de website is gebouwd door Loes Arentsen van Online by Louise.

Een prachtig traject waar mijn ervaring als marketing manager goed van pas kwam. Ik zorgde voor een duidelijke planning, heldere afspraken, de hoofdlijnen en de details én de interne en externe communicatie rondom het traject.

Interessant?

Wil je ook je marketing in vertrouwde handen? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.

Germo Logistiek

“Chantal heeft Germo Logistiek geholpen met het opzetten van een marketingplan. Hoe willen we als Germo Logistiek ons profileren? Hoe kunnen klanten en potentiele nieuwe collega’s ons vinden? Wat hebben we hiervoor nodig? We zijn samen met LenteBloesem begonnen met het opzetten van een nieuwe website. Het resultaat mag er zijn! Wij zijn er apetrots op. Samen met onze medewerkers hebben we het “live gaan” van de site gevierd met een evenement wat georganiseerd is door LenteBloesem tevens een van haar specialiteiten. Alles was prima geregeld en we hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren. ”

Emiel Jansen
Directeur, Germo Logistiek