fbpx

PORTFOLIO >

Eten bij Huzen

Broodjes, burgers, menu’s

Eten bij Huzen

De Holtense ondernemer Erik Huzen wilde met zijn Plaza Holten graag verder onder een eigen naam. Eten bij Huzen is het resultaat van de rebranding. Een eigentijdse eetlocatie op het industrieterrein van Holten, naast de Tango en autobedrijf Erik Huzen. In dit traject heb ik de strategiesessie begeleid. Samen hebben we gekeken naar wie het bedrijf is en waar ze voor staan. In een brainstormsessie met het personeel en door middel van moodboards is de nieuwe look onstaan. De vormgeving is verzorgd door Reclamemakers Holten.

Interessant?

Wil je ook je marketing in vertrouwde handen? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.

GrowProud

Eten bij Huzen stond eerder bekend als Plaza Holten. Vanwege rebranding – en dus naamsverandering – was het vergroten van de lokale en regionale zichtbaarheid van Eten bij Huzen een belangrijk vraagstuk. Daarnaast was het tegelijkertijd de vraag om medewerkers intensief te betrekken, zodat er grotere betrokkenheid ontstond. “Beide vraagstukken heeft Chantal fantastisch opgepakt. Van één-op-één gesprekken tot groepsgesprekken inclusief het maken van moodboards door de medewerkers. Het resultaat van Eten bij Huzen staat als een huis. De reacties van bestaande en nieuwe klanten zijn lovend. Chantal zorgde ervoor dat wij samen op koers bleven om tot het prachtige resultaat te komen wat er nu staat.”

Erik Huzen
Eigenaar, Eten bij Huzen