fbpx
Eric Stoop webdesign voor fotografen

Eric Stoop

Bedrijf

Eric Stoop Webdesign is de perfecte partner voor fotografen die een uitstekende website willen om zich te onderscheiden van hobbyisten. Eric is een snelle en toegewijde professional gespecialiseerd in WordPress webdesign voor fotografen. Hij creëert op maat gemaakte websites die de kunstwerken van de fotograaf laten schitteren. Door nauw samen te werken en de fotograaf als persoon en ondernemer te begrijpen, zorgt hij voor een unieke online ervaring. Eric staat bekend om zijn eerlijkheid, snelle werkwijze en de focus op het laten groeien van het fotografiebedrijf.

Ondernemersvraagstuk

Het maken van keuzes in ondernemerschap kan uitdagend zijn. Eric stond voor het vraagstuk van het identificeren van de juiste doelgroep, waarbij hij uiteindelijk koos voor fotografen. Vervolgens richtte hij zich op het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie. Hierbij kwamen vraagstukken aan bod zoals het bepalen van de productpropositie, het identificeren van pijnpunten van de doelgroep, het vinden van de juiste positionering en het bepalen van de verkoopaanpak.

Aanpak

In een aantal sessies heb ik Eric geholpen met het ontwikkelen van zijn exclusieve webdesignservice voor fotografen. In de eerste sessie hebben we zijn identiteit als ondernemer besproken, inclusief zijn doelen en ambities. Vervolgens hebben we in een volgende sessie de beslissing genomen om ons te richten op de doelgroep van fotografen.

Bij het bepalen van de productpropositie hebben we gekeken naar de specifieke problemen waarmee klanten worden geconfronteerd en hoe Eric de juiste oplossingen kan bieden. Een belangrijk aspect was het vinden van de juiste balans in het delen van zijn kennis met de klanten. Daarnaast hebben we besproken hoe de werkwijze op een duidelijke manier kan worden uitgelegd aan de hand van stappen.

Resultaat

Samen hebben we gewerkt aan het definiëren van de unieke waarde die Eric biedt aan fotografen, terwijl we ervoor zorgden dat zijn expertise op een begrijpelijke manier werd gecommuniceerd. Het resultaat was een heldere en overtuigende propositie die fotografen aanspreekt en hen helpt bij het onderscheiden van hun werk online.

Nieuwsgierig naar zijn website? >>> Eric Stoop, webdesign voor fotografen

“Ik kwam bij Chantal met de vraag, help mij structuur aan te brengen in mijn startende bedrijf.
Mijn bestaande website wilde ik volledig opnieuw opbouwen en mijzelf in de markt zetten.

 

Daarbij had ik behoefte aan structuur, inzicht en wilde ik mijn ideale klant leren kennen. Ik startte met een personaworkshop om mijn ideale klant in beeld te krijgen.

 

Toen mij duidelijk was wie mijn ideale klant is zijn we samen verder gaan kijken naar de inrichting van en teksten op mijn website.

 

Dit hebben wij gedaan door in diverse strategiesessies helder te maken waar de behoeftes en problemen bij ondernemers in mijn marktgebied liggen. En welke oplossingen ik daarvoor heb en hoe ik dat het beste bij hen kan aandragen.

 

Wat ik tevens heb geleerd is, om beter te doseren en mijn websitebezoekers minder te overladen met informatie. Daarnaast ben ik beter gaan plannen en heb ik mijn doelen helder gekregen.

 

Resultaat is dat ik nu met mijn bedrijf ga groeien en weet ik wat ik daarvoor nodig heb om dat te bereiken.

 

Chantal dankjewel voor het delen van je kennis, je enthousiasme en motiverende kracht!”

 

Eric Stoop
Eigenaar, webdesign voor fotografen

Interessant?

Wil je ook met mij werken aan jouw ondernemersplan en een goed marketingfundament neerzetten? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.