fbpx
Elmo Media

Elmo Media

Bedrijf

ELMOmedia: voor écht unieke en creatieve bedrijfsfoto’s en bedrijfsvideo’s. Creëren meer zichtbaarheid met unieke en creatieve zakelijke fotografie, bedrijfsanimaties en bedrijfsvideo’s.

Ondernemersvraagstuk

Bij het ondernemen komt veel kijken. Deze twee jonge creatieve ondernemers wilden met een frisse blik kijken naar hoe zij nog beter konden ondernemen. Wat is nu die groeiroute naar een succesvolle onderneming?

Aanpak

Een coachingstraject van 10 sessies inclusief het ontwikkelen van een marketingstrategie, verkoopaanpak, financiele doelstellingen en organisatieplanning. 

“Chantal heeft ons zo veel handige inzichten gegeven. Ze heeft ons geholpen met marketing en sales, het opzetten van een nieuwe website, geholpen een overzicht te creëren en handige tips gegeven over hoe we ons bedrijf kunnen laten groeien.
Wij zijn ELMOmedia begonnen vanuit de passie voor fotografie en film. Ondernemen is een vak apart. Door Chantal hebben we hier veel over geleed en we zijn haar enorm dankbaar!”

Eline Nijhuis
Eigenaar, Elmo Media

Interessant?

Wil je ook met mij werken aan jouw actieplan en een goed marketingfundament neerzetten? Plan dan een gratis afspraak in mijn agenda in en we bespreken de mogelijkheden. Ik zie uit naar je bericht.