fbpx
Eigen Kracht in Beeld

Eigen kracht in beeld

Via Doorpakken Salland kwam ik in contact met Esther Bruggeman. Esther heeft haar eigen bedrijf ‘Eigen kracht in beeld‘ en is HSP en beeldcoach. En hoewel ze het liefst haar praktijk runt zonder social media heeft ze besloten om zichzelf online zichtbaar te gaan maken. Maar hoe begin je? Wat plaats je? En hoe werken de knoppen?

In een online kennissessie over social media nam ik Esther mee in de wereld van Facebook en LinkedIn. Ze leerde hoe ze met betekenisvolle content meer impact kan maken. Om haar zichtbaarheid niet langer uit te stellen, adviseerde ik haar om te gaan werken met een social media kalender. Tot slot deelde ik tips over het algoritme van en de werking van interactie op social media kanalen. Esther ging vervolgens zelfverzekerd aan de slag met haar social media.

“Na een video date met Chantal Bannink van LenteBloesem heel veel praktische tips gekregen om met social media aan de slag te gaan. Ik heb er weinig ervaring mee, maar dankzij de presentatie die zij mij online gaf “durf” ik actie te ondernemen op dat gebied. Hele fijne ondersteuning, dus zeker een aanrader om je bedrijf op de kaart te zetten.”

Esther Bruggeman –
Eigenaar, Eigen kracht in beeld