fbpx
Personaworkshop_Marketing_Communicatie

Breng je klant in beeld:

Personaworkshop

incompany

Personaworkshop samen met je team

Wil jij met je team je klant haarscherp in beeld brengen via een persona voor doeltreffende communicatie? Doe mee met onze knisperfrisse personaworkshop voor bedrijven. Je gaat zélf aan de slag met je eigen (buyer) persona.

Een per-wattes?

Een persona is een archetype van je (ideale) klant. Hij is fictief, maar je maakt ‘m levensecht. Ofwel, een verpersoonlijking van de gebruiker van jouw product of dienst. Een persona ondersteunt bij het bepalen van je contentstrategie, het schrijven van rake teksten en het vormgeven van je campagnes. Deze methode helpt je bij het scherp krijgen van jouw eigen waardepropositie voor je klanten. Tijdens deze personaworkshop ontwikkel je een kraakheldere persona als koersbepaler om je doelgroep aan te spreken. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een persona die stáát als een huis. 

Wacht even: ik heb meerdere doelgroepen op mijn vizier

Dat roept vragen op vanuit doelgroepdifferentiatie? Snappen we. Goed om te weten: de incompany personaworkshop is maatwerk. Samen overleggen we of we één of meerdere doelgroepen kiezen waarmee je met je team aan de slag gaat tijdens deze workshop. Je krijgt ingrediënten om vanuit de basis van één doelgroep, meer dan één persona uit te werken. 

Bereiken, boeien en verbinden

Waarom deelnemen aan onze personaworkshop?

R

Verbeter je (verkoop)verhaal.

R

Breng je klant haarscherp in beeld en weet hem/haar daardoor echt te raken.

R

Gun jezelf de tijd om hier even voor te gaan zitten.

R

Bouw zowel intern als extern meer slagkracht op binnen jouw organisatie.

R

Speel nog beter in op de pijn of het plezier van je klant en bedien je klant nog beter.

R

Verdiep je kennis & doe inspiratie op als het gaat om klantreis & storytelling.

R

Je krijgt je eigen personapaspoort, voorzien van ingrediënten voor doeltreffende follow up.

Marketing_Communicatie_Personaworkshop
Personaworkshop_Redboots_Kristel_Lentebloesem_Chantal

De incompany personaworkshop

Met plezier komen we naar jou én je collega’s toe voor een maatwerk personaworkshop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. E-mail Chantal via info@lentebloesem.com en/of e-mail Kristel via kristel@redboots.nl. Bellen of WhatsAppen kan ook! Chantal: 06-24246252 en Kristel 06-15206922. De winst? Scherpte aanbrengen in je marcom-activiteiten.

Over ons

Wij – Kristel (Redboots) & Chantal (LenteBloesem | Marketing & Events) – blenden onze krachten. Wij begeleiden organisaties op het snijvlak van marcom-vraagstukken. Kristel als communicatiespecialist, ik als marketingspecialist. Wij hebben speciaal voor jou een marcom-cocktail gemaakt in de vorm van deze personaworkshop.

Over Kristel

Vanuit haar bedrijf Redboots helpt Kristel mensen bij het vertellen van hun verhaal. Als communicatiespecialist begeleidt ze organisaties bij communicatievraagstukken gericht op contentstrategie, storytelling en verandercommunicatie, www.redboots.nl

Personaworkshop_Kristel_Veltkamp_Chantal_Bannink

Over Chantal

Chantal heeft een koffer vol handige marketingtools om je bedrijf zichtbaar tot bloei te laten komen. Als marketingspecialist adviseert, ondersteunt en spart ze met MKB’ers vanuit haar bedrijf LenteBloesem, www.lentebloesem.com

“Verkoop je alles voor iedereen, dan verkoop je eigenlijk niks voor niemand”

Meer weten?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.