fbpx

DENKEN > WILLEN > DOEN > RESULTAAT

Meer over LenteBloesem en over mij

Zelfstandig marketingspecialist met een groot netwerk voor al jouw marketingvraagstukken.

Boordevol ideeën. Rechtstreeks contact. Pro-actief. Concrete acties. Oftewel: van denken > willen > doen > resultaat. Maar wie is het gezicht achter LenteBloesem?

LenteBloesem Chantal Marketing
LenteBloesem Chantal Marketing

DENKEN > WILLEN > DOEN > RESULTAAT

Meer over LenteBloesem en over mij

Geen groot reclamebureau of marketingbedrijf, maar zelfstandig marketingspecialist sinds 2019.

Boordevol ideeën. Rechtstreeks contact. Pro-actief. Concrete acties. Oftewel: van denken > willen > doen > resultaat. Maar wie is het gezicht achter LenteBloesem?

> OVER MIJ

Sallandse roots

Vernemstig: een woord uit mijn dialect. Kijk je naar de letterlijke en Nederlandse betekenis hiervan, is het ‘leergierig’, ‘het begrijpen van’ en ‘handig’.

Combineer je die woorden met het woord marketing? Dan heb je het over mij. Aangenaam: Chantal Bannink.

Mijn opgedane ervaring binnen sales, accountmanagement en marketing vormen een ijzersterke basis voor LenteBloesem. Deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik gevoel heb bij het reilen en zeilen van meerdere afdelingen binnen bedrijven.

> LENTEBLOESEM

Hoe het allemaal begon

In 2018 begon het te kriebelen. Ondernemen. Zelfstandigheid. Vrijheid.

In loondienst merkte ik steeds vaker dat ik niet mijn volledige potentieel benutte. Ik had mijn collega’s nodig om de beste resultaten te bereiken, want marketingactiviteiten uitvoeren doe je niet alleen. Maar mijn gedrevenheid en streven naar een 10, werden niet altijd beantwoord.

Er zat meer in mij en in de te behalen resultaten, binnen alles wat maar met marketing te maken had.

Moest ik dan toch de sprong wagen richting het ondernemen, terwijl ik stiekem een zekerheidszoeker was?

Mijn plannen en ideeën besprak ik in 2018 met mijn ouders, maar na een paar maanden overleed mijn vader. Pas na zijn overlijden, hoorde ik van mijn moeder dat hij LenteBloesem – zoals hij mij altijd noemde – een passende naam voor mijn bedrijf vond “vanwege de marketingactiviteiten die ik bied om bedrijven tot bloei te laten komen”.

LenteBloesem ging live in 2019. De vrijheid en zelfstandigheid won het van de zekerheid.

Inmiddels kan ik met droge ogen over het ontstaan van LenteBloesem praten, maar bijzonder blijft het wel. Zonder mijn vader, geen LenteBloesem. Zo is en blijft hij onlosmakelijk verbonden aan mijn bedrijf.

> over mij

Wanneer kennis, ervaring en strategie samenkomen

Doorvragen, mijn voelsprieten uit, begrijpen en analyseren. Marketing moet kloppen met alles wat er binnen afdelingen speelt. Congruent en consistent.

Ik begrijp als geen ander dat sales belangrijk is, maar het stroomt pas echt als dit aansluit op de marketingstrategie binnen het bedrijf. Dát inzicht en die strategie is inmiddels bij veel bedrijven én ook binnen mijn tweede bedrijf uitgerold.

In 2023 deed zich namelijk een kans voor die mijn man Geert en ik niet konden laten schieten: het starten van onze eigen webshop Brynxzonline.nl. Met zijn tweeën ondernemen, was iets wat we al langer wilden.

Met onze webshop komen onze interesses én specialismen perfect samen. Geert regelt alles wat maar met het magazijn, logistiek en verzendingen te maken heeft en ik pak alle marketingactiviteiten op.

> RESULTAAT

De kracht van samenwerking

Succes behalen kan en doe ik niet alleen. Dat doe ik samen met andere marketingprofessionals zoals GrowProud, Nubium en andere zelfstandige ondernemers. En niet alleen dat. Tijdens een mastermindgroep halen we met een vaste ondernemersgroep continu het beste in elkaar naar boven. Ik blijf leren en ontwikkelen. Marketing houdt nooit op. Samen verbinden, samen resultaten behalen. Streven naar het hoogst haalbare: die 10 dus.

GrowProud
Nubium

> Dit zeggen samenwerkingspartners over mij

Mooie woorden

Ga voor meer refenties naar:

‘Met Chantal als regisseur in alles wat maar te maken heeft met websiterealisaties, loopt de communicatie soepel en ligt er altijd een heldere planning. Dat werkt heel prettig in de samenwerking. Ideeën die er zijn, komen van de grond met een concreet plan en de juiste uitvoering. Chantal leidt dit in goede banen.’

Agnes Folkersma
Eigenaar, Tekst die Spreekt

‘Hoewel onze business van elkaar verschilt, hebben we dezelfde ondernemersvraagstukken en zijn we elkaars sparringpartner. Ik heb Chantal leren kennen als iemand waar je van op aan kan. Ze komt haar afspraken na en is heel doel- en resultaatgericht.’

Chanine Krisman
Eigenaar, Stijl op Peil

‘Samen met Chantal zetten we het plan uit voor Employer Branding en zorgen we voor de uitvoering. Ze is een waardevolle aanwinst voor elk team. Haar vermogen binnen de marketing en communicatie toont niet alleen haar deskundigheid in het vakgebied, maar ook haar vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met anderen. Chantal kenmerkt zich door haar bevlogenheid en betrokkenheid. Ze is altijd positief en innovatief en blijft zelfs onder druk kalm.’

David Smeets
Corporate Recruiter a.i. at Meilink

Spreken we binnenkort af?

Gebruik het contactformulier
of neem telefonisch contact op via: 06 - 24 24 62 52