fbpx
LenteBloesem Marketing & Events - Moeiteloos content plaatsen

Ik heb iets bijzonders voor je!

Ik gun het je namelijk om content te maken en te verspreiden waarmee jij je ideale klanten gaat aantrekken. Je bent op zoek naar houvast, structuur en je wilt graag dat je social media inspanningen eindelijk een keer écht iets gaan opleveren. Namelijk klanten!

Klopt, nietwaar?

Ik begrijp je! Je bent niet de enige ondernemer die uren aan social media besteedt waarbij de inspanningen nog weinig tot geen klanten opleveren.

In content maken gaat veel tijd zitten, mits je het goed wilt aanpakken. Een strategie bedenken, de teksten schrijven, afbeeldingen bewerken en dan vervolgens de content ook nog via de verschillende social media kanalen verspreiden.

En dan blijkt vervolgens dat je slechts 10 likes op je bericht krijgt. Voornamelijk van vrienden en concullega’s.

Heb je uren geïnvesteerd in het maken van je content, en krijg je slechts enkele likes… En dan over de verkopen gesproken… niks, nada, noppes!

Social media kost jou nu vooral heel veel tijd, zonder dat het echt iets oplevert.

Frustrerend…

Maar geloof me, dat kan anders!

Wat nou als je met jouw bericht niet slechts 200 mensen gaat bereiken, maar zo’n +1000 mensen? Wat als je niet 10 likes krijgt, maar zo’n +40 likes?

Alle social media kanalen werken met een algoritme. Ook wel de regels die gelden voor het specifieke social media kanaal.

Snap je het algoritme, dan kun je veel meer mensen gaan bereiken, meer impact gaan maken en echt een band met potentiële klanten gaan opbouwen. Met als doel dat ze uiteindelijk klant worden.

Zie bijvoorbeeld dit bericht dat ik laatst op LinkedIn heb geplaatst, waarmee ik 4.119 personen heb bereikt.

Wel zo fijn als je druk bezig bent geweest met het maken van de content, dat je er ook het maximale uit gaat halen.

In mijn online social media training leer ik je hier alles over!

Online social media training 3

Nu tijdelijk 37 euro (in plaats van €69,-)

Let op: de korting verloopt bijna!

Je leert in de online training alles over:

  • Het algoritme van Facebook, LinkedIn en Instagram (de populaire kanalen);
  • Hoe jij het bereik van je berichten met slimme hacks kunt vergroten en dus veel meer potentiële klanten kunt gaan bereiken;
  • Hoe je het aantal volgers kunt vergroten en wat ook écht onmisbaar is om te weten;
  • Hoe je kunt achterlaten welke berichten het goed en minder goed doen, zodat je hier continu je content op kunt blijven aanscherpen;
  • Tips hoe je binnen no-time berichten kunt maken die opvallen en hoe je meer impact kan gaan maken door het vertellen van je authentieke verhaal. Wat is je why?;
  • Alles over Instagram Stories slim inzetten;
  • Incl. een uitgebreide uitleg over Canva voor het maken van afbeeldingen die opvallen en ervoor zorgen dat jouw doelgroep stopt met scrollen;
  • En tips hoe je dankzij handige tools veel tijd kunt besparen en snel je content kunt verspreiden;
Online social media training

Voor wie is deze online training geschikt?

De online training is geschikt voor iedereen die meer uit zijn/haar social media inspanningen wil gaan halen. Je social media inspanningen leveren nu nog te weinig tot geen klanten op, terwijl je van andere ondernemers hoort dat ze wel degelijk klanten uit Instagram, Facebook en  LinkedIn halen. Je hebt geen idee wat je fout doet. Ook bereik je momenteel met je berichten nog weinig mensen of zijn het vaak vrienden en familie die je berichten liken. Kortom: je bent op zoek naar een training die verdieping geeft en die je helpt om meer resultaat uit jouw social media marketing te gaan halen!

Online social media training 2

Zo werkt het!

3 modules, 1 bonus, 9 videolessen, opdrachten, jouw tempo

Deze online training start nadat jij je hebt aangemeld. Zodra je betaling ontvangen is, ontvang je de inloggegevens van de online leeromgeving van LenteBloesem. Hier krijg jij toegang tot de training ‘moeiteloos content plaatsen op social media’. 

De training bestaat uit 3 modules en een bonus. In totaal zijn er 9 videolessen, 2 werkboeken en nog een aantal extra opdrachten. Jij bepaalt zelf het tempo, want je hebt direct toegang tot alle modules en opdrachten die online voor je klaar staan.

 

Hoeveel tijd kost deze online training?

De duur van de 9 videolessen is in totaal ongeveer 1,5 uur. Mijn advies is om de opdrachten uit het werkboek ook echt te gaan maken, omdat je dan resultaat zult zien. Hoeveel tijd je hieraan wilt besteden  is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je er zelf in wilt stoppen. 

Klaar om social media nu ook voor jouw bedrijf te laten werken?

En je bereik, de interactie en het aantal volgers te vergroten?

Nu tijdelijk 37 euro in plaats van €69

Let op: nog maar even geldig

“Ik beveel je deze training zeker aan als je nog niet zoveel inzicht hebt in het social media gebeuren, meer zichtbaar wil worden en meer klanten wil aantrekken voor je onderneming of praktijk. Het is duidelijk, erg praktisch en het zet je direct aan tot actie. Ik ben me door deze training veel meer bewust geworden van mijn eigen handelen, mijn visie en mijn missie. Maar ik heb ook inzicht gekregen in hoe krachtig dit medium kan zijn. En dat als je het doet met een goed doordacht plan het niet eens zoveel tijd kost. Het is voor mij zeker een hele waardevolle aanvulling geweest.”
Renate Meilink – Coach/ Trainer, Zonnig-Coaching

“Ben je op zoek naar een overzichtelijk en praktisch overzicht over social media en hoe je hiermee kan starten? Dan is de training van Chantal Bannink (Lentebloesem) echt een aanrader! Een fijne en praktische training die je stap voor stap meeneemt in de diverse social media kanalen die er bestaan en hoe je deze kan inzetten op een zodanige manier dat je jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt. Daarnaast geeft ze tips over het opzetten van een contentkalender wat je helpt om jouw content op een efficiënte manier te delen.”
Isla Sint-Bouwman – marketingadviseur, Frisse Blik

“Deze training is goed inzetbaar voor iedereen; je kunt eruit halen wat voor jou handig, belangrijk en inzetbaar is! Er zitten veel tips & tricks in, die ik passend en eigen kan maken bij mijn onderneming. Het filmpje waarin Chantal laat zien hoe zij berichten plaatst, vond ik het fijnst, omdat ze daarin haar werkwijze laat zien. Kortom; heel waardevol!”
Willeke Coster-Aaltink – SchrijfWijs

“Wil je niet verzanden in allerlei webinars / e-boeken, maar gewoon aan de slag. Voor mij was LenteBloesem een verademing. Hele fijne, duidelijke, informatieve, bondige uitleg. Ik werd hier heel vrolijk van. To the point. Een aanjager om ideeën om te zetten in plannen en actie / uitvoering. Heel erg bedankt voor jouw uitleg Chantal🌀!!!”
Erna Brok – Aandachtige Massage

“Rust, dat ervaar ik vooral door het volgen van de online social media training. De manier van content verzamelen, zoals Chantal je die leert, past goed bij mij. Heel fijn om nu een aantal berichten klaar te hebben staan in een kalender en op 1 moment verschillende foto’s in Canva te maken. Het allerprettigst vind ik om te zien hoe Chantal zichzelf blijft. Dat er niet teveel poespas en dure praatjes bij zitten. Juist de kracht van jezelf blijven steunt mij om ook dit social media verhaal op mijn eigen manier vorm te gaan geven.”
Hennie Kuindersma – coach voor moeders met zonen