fbpx

06 24 24 62 52 info@lentebloesem.com

Chantal_Bannink_MKB_Groeicoach_1024x683

MKB Plein

“Voor groeiondernemers met passie!”

Over MKB Plein

Het MKB Plein is er voor groeiondernemers met passie en ze geloven net als ik in 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧 ondernemen. Als zelfstandig groeicoach bij het MKB Plein coach ik ondernemers die alles uit zichzelf en hun onderneming willen halen. Samen leren, ontwikkelen en groeien!

MKB Plein

Het groeipaspoort

Als je wilt groeien dan moet je weten waar je moet groeien. Als MKB Groeicoach help ik je hiermee. Met de unieke ondernemersscan van het MKB Plein brengen we jouw succes- en verbeterfactoren en groeikansen in kaart. Zodat je gericht aan de slag kunt met jouw groei. Met de ondernemersscan ontvang je gratis jouw eigen groeipaspoort. In jouw groeipaspoort krijg je inzicht in jouw ondernemersprofiel en ontvang je daarnaast een uitgebreide rapportage met tips en uitleg volledig afgestemd op jouw profiel.

KiQkstart

Ben jij een ondernemer die wil groeien en wil je jouw succesroute ontdekken? Na de ondernemersscan kun je je aanmelden voor de KiQkstart. Deze lesmodules op maat is gebaseerd op de APMSOF® methode.

Deze letters geven de volgorde weer van de modules waarmee de KiQkstart van het MKB Plein je begeleid naar succes. We beginnen bij jouw ambitie (A) als ondernemer, die gevolgd wordt door jouw product / concept (P) goed in beeld te brengen.

Na deze twee modules gaan we ons verder verdiepen in jouw onderneming. Hierin kijken we naar vier vitale onderdelen: jouw marketing (M), jouw salesactiviteiten (S), de organisatie (O) en tenslotte zullen we aandacht besteden aan de beste financiële invulling (F).

Waar je het zelf even niet weet, help ik jou als groeicoach!

R

Persoonlijk contact

R

Sparringspartner

R

Samen jouw groeiplan realiseren

R

Praktische hulp

R

Structuur en overzicht

R

Focus op rendement

MKBPlein_Groeicoach_Chantal_Bannink_1024x683
MKB Plein Groeicoach Chantal Bannink

Samen met de groeicoach naar succes!

MKB Plein Groeipaspoort

Aan de slag met jouw gratis groeipaspoort

Mockup MKB Plein Scan

Omdat jij een ondernemer bent die wil groeien!