fbpx

06 24 24 62 52 info@lentebloesem.com

Marketing voor
Zelfstandig Professionals

Meer zichtbaarheid, meer klanten, meer omzet

Marketing voor zelfstandig professionals

Je werkt voor jezelf en dat vind je heerlijk. De vrijheid die je hebt, lekker op jouw manier met je vak bezig zijn en telkens weer andere, leuke klanten. Daar haal jij je plezier en voldoening uit.

Maar je snapt ook dat je bedrijf zichtbaar moet zijn om die klanten te bereiken. Je post wel eens wat op social media. Maar dat is ad-hoc. Het levert eigenlijk niets op. Als je heel eerlijk bent, doe je maar wat. Je kijkt wat anderen doen en kopieert her en der wat. Maar echt doordacht en gestructureerd? Nee, dat is het niet. En dat begint te knagen. Want je weet dat het veel beter kan. En dat meer zichtbaarheid meer klanten en meer omzet gaat opleveren. Maar hoe doe je dat? En waar moet je beginnen?

Is het hoog tijd om veel professioneler met je marketing aan de slag te gaan en daar echt wat uit te halen? Zoek jij een marketingspecialist en sparringpartner die meedenkt, jou op weg helpt en je laat zien hoe je structureel zichtbaar kunt zijn op een manier die helemaal bij je past en wél wat oplevert?

Marketing voor zelfstandig professionals

Geef een boost aan je zelfvertrouwen!

Samen leer ik je marketing succesvol in te zetten voor jouw bedrijf. Professioneel, gestructureerd, doelgericht en – last but not least – op jouw manier. Want de tijd die je erin stopt, moet wat opleveren. En je wilt geen maniertjes, trucjes en quick wins die je tegenstaan en onzeker maken, omdat ze gewoon niet bij je passen. Vanaf nu wil je zichtbaar zijn op een manier die je trots maakt op je bedrijf en een boost geeft aan je zelfvertrouwen.

Heb je genoeg plannen bedacht, maar is het nooit gelukt om ze blijvend vol te houden? Ben je klaar om te gaan doen wat je je al meerdere keren hebt voorgenomen?

Marketing op jouw manier

Het succesvol inzetten van marketing op een manier die bij je past

  • Het creëren van overzicht, structuur en een heldere werkwijze
  • Het formuleren van concrete doelen en een boodschap die jouw ideale klant aanspreekt
  • Het doorbreken van uitstelgedrag; je gaat er eindelijk mee aan de slag
  • Het opzetten van een systeem, zodat marketing niet onnodig veel tijd kost en je toch structureel zichtbaar bent

“Omdat ik niet zo goed ben in mijn bedrijf voldoende consistent online zichtbaar maken heb ik Chantals hulp ingeroepen. Door te starten met een strategiesessie kreeg ik al mijn doelen goed op een rijtje. In de begeleidingssessies daarna hebben we dit uitgewerkt in acties. Chantal brengt overzicht en structuur en vertaalt dit naar een heldere workflow. Nu ben ik beter in staat om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Top Chantal!”

Marja Poldermans – Eigenaar, Blauwe Stokstaart & Poldermans Fotografie

Waar kan ik jou mee helpen?

1-op-1 marketinggesprek met Chantal Bannink

Tijdens een online 1-op-1 marketinggesprek van 1,5 uur kijken we hoe je een begin maakt met je marketingfundament en bespreken we waar jouw kansen liggen.

1-op-1 marketingdag met Chantal Bannink

Tijdens deze dag gaan we in de ochtend aan de slag met het actieplan voor jouw marketing. De middag besteden we om hier samen aan te werken.

1-op-1 marketingtraject met Chantal Bannink

Tijdens dit traject van 5 maanden doorloop je een 7 stappenplan en bouw een stevig marketingfundament dat zorgt voor structurele groei en rust in je bedrijf.

“Na een video date met Chantal Bannink van LenteBloesem heel veel praktische tips gekregen om met social media aan de slag te gaan. Ik heb er weinig ervaring mee, maar dankzij de presentatie die zij mij online gaf “durf” ik actie te ondernemen op dat gebied. Hele fijne ondersteuning, dus zeker een aanrader om je bedrijf op de kaart te zetten.”

Esther Bruggeman – Eigenaar , Eigen kracht in beeld

LenteBloesem Marketing & Events

Heb je nog vragen? Stel ze mij direct.
Ik help je graag verder!

Bel 06 24 24 62 52
Of stuur een bericht via onderstaand formulier