fbpx

06 24 24 62 52 info@lentebloesem.com

Marketing voor MKB

Het succesvol inzetten van marketing

Loop niet langer klanten mis

Je bent goed in je vak en trots op je bedrijf. Maar wanneer potentiële klanten online zoeken, vinden ze dat niet terug. Sterker nog, de online uitstraling van je bedrijf klopt helemaal niet met wie jullie zijn en wat jullie te bieden hebben. Ook de website wordt niet goed bijgehouden. Jullie mooiste projecten zijn nergens zichtbaar! Op termijn loop je daardoor klanten mis, dat weet je. Je zou wel meer met marketing en je website willen doen. Maar waar haal je de tijd vandaan? Bovendien heeft niemand in je bedrijf echt verstand van marketing. En als je ermee aan de slag gaat, wil je dat het professioneel gebeurt. Hoe ga je dit aanpakken? Hoe ga je online voor een veel sterkere uitstraling zorgen? Waar haal je de kennis vandaan en hoe kun je dit praktisch organiseren zodat een investering in je website en marketing binnen afzienbare tijd ook een betere online zichtbaarheid oplevert?

Een passende weg vinden en koers houden

Je marketing in vertrouwde handen

Lentebloesem adviseert en ondersteunt mkb-bedrijven bij het structureel en succesvol inzetten van marketingactiviteiten die zorgen voor meer zichtbaarheid en meer klanten. Geen groot reclamebureau, maar een zelfstandig marketingspecialist met actuele kennis van online marketing, waar je altijd rechtstreeks contact mee hebt. Iemand die proactief meedenkt, ideeën aandraagt, plannen concreet uitwerkt én praktisch zorgt dat acties worden uitgevoerd. Zodat je bedrijf structureel beter zichtbaar is op een manier die helemaal bij jullie past en waar je trots op bent.

Van denken, naar doen, naar succes

Lentebloesem zorgt voor:
  • Online zichtbaarheid: op een manier die bij jullie past
  • Een duidelijke boodschap: die jullie ideale klanten aanspreekt
  • Overzicht: concrete doelen en een heldere werkwijze
  • Een gestructureerde aanpak: professioneel met een langere termijn blik
  • Een concreet plan: creatieve ideeën, onderbouwde keuzes en een realistische planning
  • Meer traffic naar je website: we analyseren de statistieken en achterhalen waar bezoekers vandaan komen
  • Korte communicatielijnen en altijd advies en ondersteuning bij de hand

“We zochten een ondernemer die Pongers meer, beter en structureler zichtbaar kan maken. Chantal vult dit met Lentebloesem heel goed in. Daarnaast geeft ze degelijk advies over hoe we beter vindbaar zijn voor de klanten die bij ons passen. Haar pro-actieve werkhouding heeft ons blij verrast.”

Jan Hendrik Pongers – Eigenaar, Pongers Precisie-Sloop

Zonder plan geen actie. Zonder actie geen resultaat

Hoe ziet marketingondersteuning er in de praktijk uit?

Lentebloesem helpt je stap voor stap naar een marketingplan op maat. Denk daarbij aan je website, branding, communicatie-uitingen en social media. Zo bouwen we aan een stevig en concreet marketingfundament, dat zorgt voor structurele zichtbaarheid en groei van je bedrijf.

Van strategie naar praktijk

Je wilt dat je investering in marketing wat oplevert. Daarom hebben we het in ons eerste gesprek al over doelstellingen, doelgroep en boodschap. Je strategische doelen vertalen we vervolgens naar een praktische en concrete aanpak die behapbaar, betaalbaar en effectief is voor jouw bedrijf.

Ik heb de kennis en ervaring, jij de eindregie

Wil je maar een deel van je diensten actief promoten? Wil je 3 x per week of juist maar 1 keer per maand zichtbaar zijn? Welke marketingkanalen spreken je aan? Jij weet wat bij jullie past en houdt daarin de eindregie. Ik vraag door, adviseer, werk het plan uit en ondersteun bij de uitvoering. Of ik neem de uitvoering helemaal uit handen, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. We doen het samen en kiezen een werkwijze die past bij je wensen en je bedrijf.

“LenteBloesem heeft Germo Logistiek geholpen met het opzetten van een marketingplan. Hoe willen we als Germo Logistiek ons profileren? Hoe kunnen klanten en potentiële nieuwe collega’s ons vinden? Wat hebben we hiervoor nodig? We zijn samen met LenteBloesem begonnen met het opzetten van een nieuwe website. Het resultaat mag er zijn! Wij zijn er apetrots op. Samen met onze medewerkers hebben we het “live gaan” van de site gevierd met een evenement wat georganiseerd is door LenteBloesem, tevens één van haar specialiteiten. Alles was prima geregeld en we hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren.”

Emiel Jansen – Directeur, Germo Logistiek

Professioneel, gestructureerd en doelgericht

Waarom schakel je Lentebloesem in?

R

Betrokken en integer

R
Gedreven en resultaatgericht
R
Ervaren en professioneel (in sales & marketing)
R
Daadkrachtig en koersvast
R
Schakelt snel tussen strategie en uitvoering
Maak je bedrijf zichtbaar op een manier waar je trots op bent!

Maak kennis met Lentebloesem

Ik help je graag!