/*metatag search console*/ /* Social media openen in nieuw scherm */

Marketing & Events

Marketing & Chantal

Verbinding maken met jouw doelgroep; daarvoor bestaan ontzettend veel marketingtools. In gesprek gaan met jouw klanten, denken vanuit zijn of haar belangen en op basis daarvan afstemming zoeken en klanten aan je binden; daar ligt mijn passie.

Kennis delen
Ik neem graag een adviserende en coördinerende rol in het bedenken, ontwerpen en schrijven van allerlei on- en offline mediamiddelen. Juist deze veelzijdigheid van marketing maakt dat ik van dit specialisme mijn werk heb gemaakt. Mijn kennis en ervaring op marketinggebied deel ik graag met je.

Doel bepalen
Er zijn ontzettend veel taken op marketinggebied waarbij ik kan helpen, maar het begint met de vraag ‘wat is jouw doel’? Wat wil je bereiken met jouw bedrijf? Met welk doel zet je marketing in? Wie is je klant? Wat wil die klant van je weten? Welke boodschap wil je communiceren?

Meer tijd en minder stress
Het gezamenlijk bepalen van een sterke en heldere strategie geeft jou als ondernemer minder stress. Door de juiste focus heb jij meer tijd voor de dingen waar jij goed in bent. De praktische uitvoering is bij mij in goede handen.

Events & Chantal

Organiseren gaat me van nature gemakkelijk af. Dit komt me vaak goed van pas. Een gedetailleerde voorbereiding en overzicht creëren en behouden zie ik als een solide basis voor de organisatie van een goed evenement. Ik hecht veel waarde aan samenwerking om tot resultaten te komen.

Een geslaagd evenement
Regelen, plannen, organiseren; het liefst doe ik hele dagen niets anders. Zowel de grote lijnen overzien als de details uitwerken. Met als doel jouw evenement tot een succes te maken. Van beurs of congres tot klantbijeenkomst of bedrijfsuitje, ik neem de organisatie graag in handen.

Coördinatie van A tot Z
Wil je ook tijd besparen en minder stress bij de organisatie van je evenement? Samen maken we een opzet en het plan van aanpak. Vervolgens organiseer ik het event van begin tot eind. Zodat jij tijdens het evenement met een gerust hart al je aandacht kunt besteden aan je klanten en gasten.

Welke werkzaamheden kan ik voor je bedrijf uit handen nemen?

Marketing

  • Marketingstrategie en jaarplanning
  • Content creatie en social media beheer
  • Beheer van website, webshop en narrowcasting
  • Drukwerk (advertenties, folders, banners)
  • Projectleiding

Events

  • Beurzen
  • Congressen
  • Klantbijeenkomsten
  • Open dagen
  • Jubilea

Ik denk strategisch met je mee, organiseer en leid jouw project en weet altijd de puntjes op de i te zetten als het om de praktische uitvoering gaat. Samenwerken met LenteBloesem betekent een hands on aanpak, met een nuchtere kijk te werk gaan, afspraak = afspraak en een brede inzetbaarheid.

Offerte aanvragen? Neem contact met me op