fbpx
De marketeer, van alle markten thuis

PLAN > ACTIE > RESULTAAT

In 5 stappen van idee naar actie naar plan

 Meld je gratis aan

De marketeer, van alle markten thuis

PLAN > ACTIE > RESULTAAT

In 5 stappen van idee naar actie naar plan

 Meld je gratis aan

Zonder plan geen actie. Zonder actie geen resultaat.

Als sinds de inschrijving bij de KvK van LenteBloesem heb ik een vliegende start gekend. Ik doe de dingen die ik leuk vind en heb een goed gevulde agenda. En dat gun ik jou ook. Ik ga mijn kennis hierover met je delen.

Door 5 simpele opdrachten creëer jij overzicht en kom je in actie!

Marketing en sales is niet moeilijk

Het is mijn missie om ondernemers te laten zien dat je marketing en sales niet moeilijk hoeven te zijn. Je hoeft er niet als een berg tegen op te zien. Je hoeft niet bang te zijn om keuzes te maken in je doelgroep of je aanbod. Je laat geen kansen liggen door het kiezen van de juiste focus. Zolang het maar bij je past, en je het doet op basis van verstand én gevoel. En dan wordt het vanzelf fun! Wanneer jij overzicht hebt en structuur, wanneer je niet blijft denken maar gaat doen! Want zonder plan geen actie en zonder actie geen resultaat.

Mijn reis als ondernemer

In 2018 koos ik voor het ondernemerschap. Ik vond dat ik lang genoeg bij werkgevers mijn nek had uitgestoken en niet gezien werd. Er zat veel meer in mij, maar dit kwam er nooit uit. Ik maakte de keuze met mijn verstand én mijn gevoel. Ging er gelijk vol voor. Geen zekerheid meer van een vaste baan, maar mijn eigen salaris zien te verdienen. Ik startte met het volste vertrouwen dat dit ging slagen. Ideeën genoeg, maar ook zeker een plan om die stip op de horizon te bereiken. Vastberaden dat het zou gaan lukken.

En met succes

Al 5 jaar doe ik dingen waar ik echt gelukkig van word. Mezelf verder ontwikkelen en anderen meenemen op mijn pad. Ik zie nu zoveel ondernemers struggelen, terwijl ze zo iets moois in handen hebben. Misschien herken je het wel.

 

  • Je hebt zoveel ideeën, maar je hebt je doel zo groot gemaakt, waardoor je de stappen die nodig zijn om daar te komen niet meer te overziet.
  • Met als resultaat dat je in de ‘freeze’ stand staat, dat er geen vooruitgang meer is, dat je onzeker wordt en zelfs overweegt om te stoppen.
  • Terwijl ik denk je klanten zitten op je te wachten. Ze zien je alleen nog niet.
Chantal Marketing MKB Lentebloesem

‘Bedrijven helpen om tot bloei te komen, dat is mijn doel’

Mijn wens is dat jij tot bloei komt! Dat je laat zien wie je bent en wat je doet en dat je daarmee klanten aantrekt die bij je passen. Ik wens jou een vliegende start. Want als het vullen van je agenda leuk wordt en je klanten vol passie kan vertellen wat jouw echt drijft, dan pas ervaren mensen jouw echte ik.

Wie zit er nu op mij te wachten?

Ik snap waar je nu staat. Ook mijn ondernemerschap begon met onzekerheid. Ik vroeg mezelf ook af of ik mensen wel wat te bieden had. Of mensen nou echt op mij zaten te wachten. Maar iedere ondernemer is uniek. Mijn set aan vaardigheden, ervaring en kennis maakt dat ik anderen kan helpen. Kan helpen met datgene wat ik zelf al doorlopen heb. En dat kun jij ook.

LenteBloesem Marketing & Events - Moeiteloos content plaatsen

Toeval bestaat niet. Daarin geloof ik echt.

Je leest dit nu niet voor niets. Als jouw hart ook maar enigszins een sprongetje maakt bij het lezen van dit bericht, dan weet ik dat ik je kan helpen. Je kan helpen om daar te komen waar je naar toe wilt. Met een vijftal simpele opdrachten laat ik je stap voor stap zien hoe je kunt beginnen. Welke acties jij moet doen om je doelgroep te bereiken en ze te helpen met hun pijn. En geloof me, ik hou ook niet van doelloze opdrachten. Het worden dus vooral 5 praktische opdrachten om jouw aan te zetten tot actie.

Door middel van 5 opdrachten:

  • help ik je met het bepalen van de koers voor jouw bedrijf
  • help ik je met het kiezen van de juiste boodschap, de juiste ideale klant en het juiste aanbod. En ik weet het keuzes maken is eng. Maar kies niet en je wordt gekozen.
  • help ik je met het aanbrengen van focus door te werken volgens een vaste structuur
  • help ik je met het aantrekken van klanten die bij je passen en dat op jouw manier
  • geef ik je een zetje in de goede richting en weet je dat je weer op de goede weg zit

Zo werkt het!

Na je aanmelding ontvang je elke dag een mail in je inbox met de opdracht voor die dag. Het zijn 5 opdrachten, die je hooguit een half uurtje tijd per dag kosten. Mijn doel is niet dat je een hele studie van de opdrachten gaat maken, maar dat je vooral lekker in de flow en op basis van je gevoel te werk gaat. Zie het als een experiment, waarin je niet kunt falen en enkel kunt leren.

“Met Chantal als regisseur in alles wat maar te maken heeft met websiterealisaties, loopt de communicatie soepel en ligt er altijd een heldere planning. Dat werkt heel prettig in de samenwerking. Ideeën die er zijn, komen van de grond met een concreet plan en de juiste uitvoering. Chantal leidt dit in goede banen.”

Agnes Folkersma – Eigenaar, Tekst die Spreekt

“Chantal heeft kennis, plus het mooie is ‘ze bekijkt zaken van de andere kant’. Hierdoor kom je tot nieuwe inzichten, inzichten die je zelf niet kan verzinnen. Erg positief!”
Rik Stoevenbelt – Eigenaar, AutoAfleveren.nl

“Chantal is een echte aanpakker en houdt van regelen. Ze heeft een zeer pro-actieve instelling en gaat recht op haar doelen af. Tijdens onze samenwerking heb ik erg prettig met Chantal gewerkt. Ze pakt zaken snel op en over. Vriendelijk en zeer behulpzaam. Bovenal is Chantal een erg sociaal en gezellig persoon.”

Marlou Verweij – Marketing- & communicatiespecialist, Vereniging van Keurslagers

Spreken we binnenkort af?

Gebruik het contactformulier
of neem telefonisch contact op via: 06 - 24 24 62 52