fbpx

06 24 24 62 52 info@lentebloesem.com

‘Bedrijven helpen om tot bloei te komen, dat is mijn doel’

Chantal Bannink… Aangenaam!

Als marketingspecialist kijk ik graag wie mijn klanten zijn en waar ze voor staan. En ik snap heel goed dat jij ook wilt weten wie ik ben.

Marketing, een kwestie van verstand én gevoel

Mensen die mij kennen, noemen mij ondernemend, leergierig, betrokken, enthousiast en creatief. En eerlijk gezegd, dat herken ik wel 😊. Mijn betrokkenheid en leergierigheid zorgen ervoor dat ik mijn klanten en hun bedrijven graag goed leer kennen. Dat vind ik leuk én belangrijk. Belangrijk omdat we zo samen zorgen voor het beste rendement van je investering in marketing & events.

Dus ik stel vragen en vraag door. Totdat ik weet én voel wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Ik combineer continu verstand én gevoel in mijn adviezen. Waarom? Om te zorgen dat jouw keuzes straks 100% bij je passen en er een authentiek gezicht zichtbaar wordt voor jouw ideale klanten. Want een authentiek gezicht laten zien, is de meest krachtige manier om díe klanten aan te spreken die echt op zoek zijn naar jouw bedrijf en jouw producten en dienstverlening.

Je bedrijf tot bloei brengen

Ik help ondernemers met hun marketing en events in de breedste zin van het woord. Ik denk strategisch met ze mee en help de verbinding maken met hun ideale doelgroep. Vervolgens maken we de verstaalslag naar concrete doelen, plannen en acties die helpen om jouw bedrijf volop tot bloei te brengen.

Marketing uitbesteden? Vraag marketingspecialist Chantal Bannink

Chantal in haar element

Niet alleen als adviseur, maar ook in de rol van organisator, projectleider en projectbeheerder ben ik in mijn element. Zo creëer ik jouw content en beheer ik je socialmediakanalen, als je dat wilt. Een andere keer begeleid ik de re-branding van je bedrijf of de realisatie van een nieuwe website. Bouw ik dan websites? Nee. Samen creëren we de basis en bepalen we de strategie. Vervolgens breng ik de specialisten bij elkaar die een website bouwen waarmee je jouw verhaal vertelt en je online marketing en verkoop professioneel organiseert.

Professioneel, gestructureerd en doelgericht

Een naam met een verhaal

Mijn bedrijf heet Lentebloesem. Mijn vader noemde mij altijd Lentebloesem. Vlak nadat mijn vader overleed, ben ik gestart met mijn bedrijf. De zelfstandigheid, vrijheid en geen baas boven je, dat is wat mij trok. Net als mijn vader, die ook altijd ondernemer is geweest.

Mijn vader wist van mijn plannen en dromen om een eigen bedrijf te starten. Maar pas na zijn overlijden hoorde ik van mijn moeder dat hij Lentebloesem een mooie naam vond voor mijn bedrijf. Omdat het zo goed past bij de ondersteuning die ik, als marketingspecialist, bedrijven bied om tot bloei te komen.

Vanaf dat moment hoefde ik niet meer na te denken over een bedrijfsnaam en is mijn bedrijf onlosmakelijk verbonden met mijn vader.

Waarom schakel je Lentebloesem in?

Lentebloesem is geen groot reclamebureau
Maar een ervaren marketingspecialist
Met actuele kennis van online marketing
Waar je altijd rechtstreeks contact mee hebt.
Chantal denkt proactief met je mee
Draagt ideeën aan
Werkt plannen concreet uit
En zorgt dat acties worden uitgevoerd.

Zodat je bedrijf structureel beter zichtbaar wordt op een manier waar je trots op bent!

“Ik heb Chantal leren kennen als ook iemand waar je van op aan kan.
Ze komt haar afspraken na en is heel doel- en resultaatgericht.”
Chanine Krisman, eigenaar Stijl op Peil

Chantal

Trekt enthousiast de kar voor jou!

R
Gedreven en betrokken
R
Doel- en resultaatgericht
R
Ondernemend en vernieuwend
R
Professioneel en authentiek
Is het hoog tijd om de handen uit de mouwen te steken en jouw bedrijf tot bloei te brengen?
Ik ga graag met je in gesprek

Neem contact op: