/*metatag search console*/ /* Social media openen in nieuw scherm */

‘Bedrijven helpen om tot bloei te komen, dat is mijn doel’

‘Bedrijven helpen om tot bloei te komen, dat is mijn doel’

Chantal Bannink… Aangenaam!

Wat leuk dat je kennis wilt maken. Ik sta bekend om mijn organisatietalent en grijp graag mijn kans om de spin in het web te zijn. Met veel enthousiasme neem ik projecten op me. Ik ben gedreven, werk resultaatgericht, ben perfectionistisch en een tikkeltje eigenwijs.

Voorliefde voor food
Opgegroeid in een slagersfamilie heeft de foodsector een bijzondere aantrekkingskracht op mij. Bij diverse werkgevers heb ik ervaren dat de voedingsmarkt een boeiende en innovatieve branche is die nooit stil staat.

Passie & gedrevenheid
Maar ook voor andere branches maak je me enthousiast. Ik vorm een goede match met gedreven ondernemers, die passie hebben voor wat ze doen. Want elke dag doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt, is onze gemeenschappelijke deler.

Van start gaan
Na een zoektocht bij een aantal werkgevers naar die functie waarin ik mijn kwaliteiten optimaal kan benutten, trek ik in 2019 de stoute schoenen aan en begin ik voor mezelf. Om te doen wat ik het liefst doe; de spin in het web zijn en mijn organisatietalent optimaal benutten.

Waarom LenteBloesem?
Mijn eigen bedrijf heeft de naam LenteBloesem gekregen. LenteBloesem, zo noemde mijn vader mij altijd. De keuze om juist in 2019 voor mezelf te starten is geen toeval. Helaas hebben we in september 2018 afscheid genomen van mijn vader. Ik ken mijn vader als een hardwerkende man, altijd eigen ondernemer geweest. De zelfstandigheid en niemand boven je; dat is wat hij mooi vond aan het ondernemerschap. En dat is wat mij ook trekt.

Tot bloei komen
Pas toen hij overleden was, hoorde ik van mijn moeder dat hij had gewild dat mijn bedrijf de naam LenteBloesem zou krijgen. Hij zag het helemaal voor zich. De hulp die ik bedrijven geef om tot bloei te komen. Vanaf dat moment wist ik het zeker. Mijn eigen bedrijf krijgt de naam LenteBloesem, onlosmakelijk verbonden met mijn vader.

En nu LenteBloesem een feit is, kom ik natuurlijk graag in contact met jou en je bedrijf. Ik ben er van overtuigd dat ik je kan helpen, ondersteunen of ontzorgen, je werk uit handen kan nemen dat mij gemakkelijk af gaat.

Kennismaken? Neem contact met me op