fbpx

06 24 24 62 52 info@lentebloesem.com

Succesvol ondernemen doe je niet alleen

Als je start met ondernemen heb je wellicht veel vragen. Antwoorden op die vragen zijn er zeker te vinden, maar dat kan ook heel veel informatie tegelijk zijn. Er is zo veel om je over in te lezen. Twee vragen blijven zeker na het lezen van al die informatie; “Hoe maak ik het toepasbaar?” en “Waar begin ik?”.

Ben je starter? Dan herken je misschien wel dat je met van alles bezig bent, maar geen resultaat ziet. Je bent wel begonnen, maar weet niet waar je je het komende jaar op wilt en gaat focussen. Je krijgt nog weinig aanvragen van klanten en klanten weten niet precies wat jij voor hen kan betekenen.

Met deze uitdagingen worstelen meer starters. Dat is misschien een geruststelling, maar nog niet de oplossing. Onthoud deze toverwoorden: Doen, Discipline & Doorzetten! Ze gaan je helpen in je eerste jaren als ondernemer. Starten is vaak eerst overleven en dan ondernemen.

Tips voor succesvol ondernemen:
1. Geloof in jezelf
2. Geloof in je product (concept)
3. Zorg dat je het juiste verhaal kunt vertellen aan de juiste mensen (begrijpbaar)
4. Durf risico’s te nemen en durf te doen
5. Durf hulp te vragen

Zoek je praktische hulp bij het ondernemen? Vanuit het MKB Plein bieden we de mogelijkheid om vrijblijvend te sparren; altijd een kop koffie en een praktische tip! Wil je verder groeien dan maken we samen jouw eigen groeiplan. Als zelfstandig groeicoach ben ik verbonden aan het MKB Plein. Ik help je graag. Bekijk hier welke mogelijkheden er zijn. En check ook onze podcast ‘Samen ondernemen’ op Spotify / Apple Podc.

Groeicoach succesvol ondernemen

Nieuwsgierig?

Zoals gezegd: altijd een kop koffie en een praktische tip! Nieuwsgierig wat ik voor jou en jouw bedrijf als groeicoach bij het MKB Plein kan betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Blijf je me volgen?

Meld je aan voor mijn inspiratiemail en ontvang maandelijks mijn praktische tips op het gebied van marketing en evenementen.