fbpx

Begin je onderneming met een duidelijk plan 

Elke ondernemer is uniek, en jouw vaardigheden, ervaring en kennis stellen je in staat om anderen te helpen. Je hebt iets geweldigs in handen, iets waar klanten naar snakken, maar wellicht kunnen ze het nog niet zien. Het kan een uitdaging zijn om jouw briljante ideeën om te zetten in een concreet actieplan. Daarnaast kan de marketing en sales van je eigen bedrijf aanvoelen als een enorme berg waar je tegenop kijkt. Bovendien maak je je zorgen dat je kansen misloopt door je te beperken tot slechts één doelgroep.

Download nu jouw Gratis Actieplan!

Daarom heb ik dit actieplan ontwikkeld. Zonder plan gebeurt er niets en zonder actie zijn er geen resultaten. Het biedt jou praktische en bruikbare stappen om jouw onderneming naar succes te leiden. Gebaseerd op mijn eigen ervaringen als zelfstandig ondernemer, geloof ik dat dit plan jou kan helpen om jouw doelen te bereiken. Ik neem je stap voor stap mee door vijf eenvoudige opdrachten die je helpen om daadwerkelijk actie te ondernemen, je doelgroep te bereiken en hen te helpen bij hun pijnpunten. Geen nutteloze opdrachten, maar juist praktische taken die je echt in beweging zetten.

Wat kun je verwachten?

Door dit actieplan te downloaden, krijg je toegang tot:
• Een stapsgewijze gids voor het bepalen van jouw kernverhaal.
• Richtlijnen voor het stellen van doelen op het gebied van omzet en ontwikkeling.
• Inzichten om jouw ideale klant te identificeren en te begrijpen.
• Tips voor het formuleren van een sterke klantbelofte.
• Een actieplanner om jou te helpen bij het plannen en uitvoeren van jouw acties.

Zo werkt het!

Na je aanmelding ontvang je dagelijks een e-mail in je inbox met de opdracht van die dag. In totaal zijn het vijf opdrachten die hooguit een half uurtje per dag kosten. Mijn doel is niet dat je de opdrachten uitgebreid bestudeert, maar dat je vooral in een flow komt en op basis van je gevoel te werk gaat. Zie het als een experiment waarin falen geen optie is en waarin je alleen maar kunt leren.

Meld je hieronder gratis aan

Aangenaam…Chantal Bannink 🙋‍♀

Met mijn bedrijf LenteBloesem begeleid ik bedrijven en ondernemers om zichtbaar te worden op hun eigen manier, een manier die bij hen past. Zoals mijn vader ~ die mij LenteBloesem noemde ~ dat al voor zich zag, bied ik hen hulp om tot bloei te komen.

Vragen?

Heb je vragen over één van bovenstaande tips? Ik help je graag. Stuur me gerust een bericht: info@lentebloesem.com. Blijf me volgen. Meld je aan voor mijn inspiratiemail en ontvang maandelijks mijn praktische tips op het gebied van marketing en ondernemen.