fbpx

Bloeiprogramma

Je werkt voor jezelf en dat vind je heerlijk. De vrijheid die je hebt, lekker op jouw manier met je vak bezig zijn en telkens weer andere, leuke klanten. Daar haal jij je plezier en voldoening uit.

Maar je snapt ook dat je bedrijf zichtbaar moet zijn om die klanten te bereiken. Je post wel eens wat op social media. Maar dat is ad-hoc. Het levert eigenlijk niets op. Als je heel eerlijk bent, doe je maar wat. Je kijkt wat anderen doen en kopieert her en der wat. Maar echt doordacht en gestructureerd? Nee, dat is het niet. En dat begint te knagen. Want je weet dat het veel beter kan. En dat meer zichtbaarheid meer klanten en meer omzet gaat opleveren. Maar hoe doe je dat? En waar moet je beginnen?

Is het hoog tijd om veel professioneler met je marketing aan de slag te gaan en daar echt wat uit te halen? Zoek jij een marketingspecialist en sparringpartner die meedenkt, jou op weg helpt en je laat zien hoe je structureel zichtbaar kunt zijn op een manier die helemaal bij je past en wél wat oplevert?

Het Bloeiprogramma

Marketing voor zelfstandig professionals

In het Bloeiprogramma voor professionals leer je marketing succesvol inzetten voor jouw bedrijf. Professioneel, gestructureerd, doelgericht en – last but not least – op jouw manier. Want de tijd die je erin stopt, moet wat opleveren. En je wilt geen maniertjes, trucjes en quick wins die je tegenstaan en onzeker maken, omdat ze gewoon niet bij je passen. Vanaf nu wil je zichtbaar zijn op een manier die je trots maakt op je bedrijf en een boost geeft aan je zelfvertrouwen.

Hoe werkt het Bloeiprogramma?

7 stappen, jouw tempo

Het Bloeiprogramma bestaat uit 7 stappen. Jij bepaalt zelf het tempo, want je hebt direct toegang tot alle kennis, tools en opdrachten die online voor je klaar staan.

Wil je dit zelfstandige traject uitbreiden met persoonlijke praktische hulp? Plan dan een marketinggesprek in.

Hoeveel tijd kost het Bloeiprogramma?

Hoeveel tijd je wilt besteden aan het programma is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je er zelf in wilt stoppen. Maar om het maximale uit het programma te halen en je marketing echt goed van de grond te krijgen, besteden klanten gemiddeld zo’n 2 tot 3 uur per stap in het stappenplan. Ga ja echt voor het eerst met je marketing aan de gang en wil je heel serieus je doelen halen, dan is mijn advies om de eerste periode wekelijks tijd in je agenda te reserveren voor je eigen marketing. Door er op continue basis aan te werken, wordt het een routine onderdeel in je bedrijf, hou je het makkelijker vol en haal je er meer uit op de langere termijn.

“Ik kwam bij Lentebloesem terecht omdat ik merkte dat de losse dingen die ik deed op marketinggebied wel oké waren, maar dat het geen volledig complementair geheel was. En ik had er ook minder impact mee dan ik zou willen en zou kunnen maken. In het programma stelt Chantal Bannink heldere vragen, die ervoor zorgen dat je jouw basis met nieuwe ogen gaat bekijken. Het helpt onwijs goed om in de eerste modules terug te gaan naar de basis en van daaruit door te gaan met het opstellen van een rode draad. Daaruit vloeide logische activiteiten voort, die bij mij en mijn bedrijf pasten. De feedback, de mogelijkheid voor extra vragen en de extra kennis die Chantal vervolgens deelt in de regelmatige Q&A’s waren heel waardevol en voorkwam dat ik vastliep. Het programma gaf me overzicht, rust en een duidelijk plan. Waardoor ik consequent aan mijn marketing ging werken en ik meteen betere resultaten behaalde!”

Giza Willemsen – de Jong – Eigenaar, Nos Juntos – sterk in gezin en werk

Structurele groei en rust in je bedrijf

Geef een boost aan je zelfvertrouwen!

Het Bloeiprogramma is bedoeld voor zelfstandige professionals die al een tijdje rondlopen met de wens om hun bedrijf beter zichtbaar te maken. Ze hebben wel ideeën over hoe ze dat zouden willen doen. Maar de concrete uitvoering is een dingetje…. Ze schuiven het telkens weer voor zich uit. Want de waan van de dag gaat voor en de vertaling van ideeën naar een concreet plan is best lastig.

Het Bloeiprogramma helpt je stap voor stap naar een marketingplan op maat. Zo bouw je aan een stevig marketingfundament dat zorgt voor structurele groei en rust in je bedrijf.

Van ideeën, naar een plan, naar succes

Wat levert het Bloeiprogramma je op:

  • Een resultaatgerichte aanpak
  • Je bedrijf is structureel zichtbaar
  • Meer klanten die bij je passen
  • Actuele kennis tot je beschikking en een stok achter de deur
  • Een jaar lang toegang tot alle kennis en tools uit het Bloeiprogramma
  • Persoonlijke groei als ondernemer
  • Beter inzicht in wat werkt voor jou en jouw bedrijf
  • Een marketingsysteem dat tijd bespaart

“Omdat ik niet zo goed ben in mijn bedrijf voldoende consistent online zichtbaar maken heb ik Chantals hulp ingeroepen. Door te starten met een strategiesessie kreeg ik al mijn doelen goed op een rijtje. In de begeleidingssessies daarna hebben we dit uitgewerkt in acties. Chantal brengt overzicht en structuur en vertaalt dit naar een heldere workflow. Nu ben ik beter in staat om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Top Chantal!”

Marja Poldermans – Eigenaar, Blauwe Stokstaart & Poldermans Fotografie

De 7 online programmaonderdelen van het Bloeiprogramma
R

Stap 1. Hoe zie je jouw marketing voor je?

Welke ideeën heb je tot nu toe over marketing? Hoe zie je jouw marketing voor je? Hoe wil jij jouw bedrijf laten zien en positioneren?
R

Stap 2. Waarvoor doe je het: jouw doelen

Terug naar het begin: wat zijn je ambities, waar wil je naartoe en hoe vertalen we dat naar concrete, inspirerende en haalbare doelen?
R

Stap 3. Aansluiten bij jouw ideale klant

Wie is jouw doelgroep? Met welke kenmerken kun je perfect rekening houden? Waarom heeft hij/zij jouw producten en diensten nodig en hoe ga je in jouw communicatie naadloos bij hen aansluiten?
R

Stap 4. Welke verhaal vertel jij?

Als je niet heel helder vertelt wat je doet, weet jouw doelgroep niet waarvoor ze bij jou moeten zijn. Ieder bedrijf heeft een verhaal…. wat is jouw verhaal?
R

Stap 5. Een aantrekkelijk aanbod

Uiteindelijk draait alles om je aanbod. Wat heb je te bieden? Welk probleem los jij op voor jouw klanten en wat lever jij hen op?
R

Stap 6. Jouw marketingplan

Welke marketingmiddelen ga je kiezen? Hoe maak je gebruik van je netwerk? Welke nieuwe kanalen wil je inzetten? Wat wordt jouw plan?
R

Stap 7. Structuur

Hoe creëer je een systeem dat zorgt voor structurele zichtbaarheid zonder dat je dagelijks of wekelijks met je marketing bezig hoeft te zijn?

“Chantal ondersteunt me op een heel prettige en praktische manier bij het opzetten van structurele marketingactiviteiten en de zichtbaarheid van mijn bedrijf. Nu ik met Chantal werk, gebeurt er wat. Ik heb een sparringpartner en kom niet meer in de verleiding om het telkens weer vooruit te schuiven. Mijn ideeën had ik al, nu komt de concrete uitvoering die daarbij hoort ook van de grond. Superfijn om dat met een ervaren marketingcoach te doen!”

Agnes Folkersma – Eigenaar, Tekst die Spreekt

Jouw investering

Betaal in 1x of in termijnen

Jouw investering in het Bloeiprogramma om beter zichtbaar te zijn, meer klanten te krijgen en meer omzet te realiseren is € 360,- excl. btw. Daarvoor krijg je volop kennis en achtergrondinformatie over marketing, tools en technieken, het 7-stappenplan, een plan van aanpak en een marketingsysteem dat 100% bij jou past.

Heb je genoeg plannen bedacht, maar is het nooit gelukt om ze blijvend vol te houden?
Ben je klaar om te gaan doen wat je je al meerdere keren hebt voorgenomen?

Eenmalige investering

360 excl. BTW

In 2 termijnen betalen

420 excl. BTW

In 3 termijnen betalen

480 excl. BTW

LenteBloesem Marketing & Events

Heb je nog vragen? Stel ze mij direct.
Ik help je graag verder!

Bel 06 24 24 62 52
Of stuur een bericht via onderstaand formulier

10 + 5 =